Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Valhall Park Hotell

Familievennlig spahotell i Ängelholm

Like utenfor Ängelholm, og bare et steinkast fra havet, finner du dette hyggelige hotellet, som ligger i et vakkert, energigivende og fredelig parkmiljø. Her finner du alt du trenger for å slappe av og nyte oppholdet, for eksempel restaurant, matstudio, spa, relaxavdeling og konferanserom.

Rom med parkutsikt

Hotellet tilbyr 70 rimelige og fine dobbeltrom i forskjellige kategorier. Rommene er innredet i nøytrale farger med grønne eller blå innslag som minner om naturen utenfor vinduet. De fleste av rommene har utsikt mot den fredelige parken, noe som gir optimale forutsetninger for en god natts søvn.


Restaurant, konferanse og spa

Best Western Valhall Park Hotell har en restaurant i nordisk stil, der det serveres mat som lages fra bunnen basert på sesongens lokale skånske råvarer. I tillegg har hotellet et eget matstudio der du og vennegjengen eller kollegene dine kan lage en festmiddag som dere deretter spiser i det tilstøtende festlokalet.


Hotellets omgivelser og det harmoniske miljøet er optimalt for konferanser og møter. Her finner du flere fleksible lokaler med kapasitet til opptil 120 personer. Både konferansedeltakere og ferierende kan også benytte seg av hotellets flotte spaavdeling, som består av jacuzzi, badstue, relaxrom samt et mindre, oppvarmet relaxbasseng utendørs.


Naturopplevelser og bad i Ängelholm

I Ängelholm finner du et stort utvalg av severdigheter, gårdsbutikker, kafeer og restauranter samt aktiviteter og opplevelser i naturen. På Bjärehalvön finner du for eksempel fantastiske sykkelstier i kupert terreng, som går gjennom koselige byer. Rundt hotellet og på Bjäre finner du også et titalls golfbaner av forskjellig klasse og karakter. Hvis du vil nyte hav og strand, finnes det flere fine sandstrender i nærheten. Flere av dem ligger i Skäldersviken, som tilbyr nordvestre Skånes fineste badeplasser.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 092 anmeldelser)
Best Western Valhall Park Hotell

Stjernsvärds allé 66, 262 74 Angelholm

Telefon: +46 431 25520

E-post: info@hotelvalhallpark.se

Eplemust av epletrær fra 1800-tallet

Når du bor på dette hotellet, befinner du deg delvis på et sted som på 1600-tallet gikk under navnet Engeltofta gård. På 1800-tallet ble det plantet epletrær og busker langs de nye veiene i området, og deler av dem – samt gartnerboligen – finnes fortsatt. Av frukten fra disse epletrærne lager hotellet både egen must og forfriskninger til konferansegjester.

Velg rom

Tilbud

Sjekk inn for 1095kr/natt

Bo to personer for 1095 kr/natt med en sjenerøs hotellfrokost inkludert i prisen.

Bruk bookingkoden

Klikk på knappen og bookingkoden vises i søkefeltet:

Mat og drikke

Frukost

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang

Restaurang Nimt

Hotellets restaurant Nimt er innredet med tre og murstein som skaper en varm og innbydende atmosfære. Lokalet har også store glasspartier som gir mye lys, og som samtidig skaper en nærhet til den fredelige naturen som omgir hotellbygningen. I restauranten nyter du både frokost, lunch og a la carte-middag med skånske smaker. Her finner du også en koselig bar som serverer drinker og andre godbiter.

Dinner room Hov

Matstudio Bjäre

I tillegg til restauranten tilbyr Best Western Valhall Park Hotell et matstudio der du og vennene dine kan samles og lage mat sammen med hotellets profesjonelle kokker. Når maten er ferdig, serveres den i festlokalet Hov, som ligger ved siden av matstudioet. Denne aktiviteten kan bestilles for 8 til 16 personer.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Begrenset antall rom for hunder er tilgjengelig mot en avgift på 200 SEK/natt. Disse kan ikke bestilles på nett. Kontakt hotellet direkte for å bestille dem.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har gratis parkering.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
Spa jacuzzi

Launa Relax & Spa

Hotellets spa tilbyr jacuzzi, badstue, relaxrom og et oppvarmet relaxbasseng utendørs, med et stort område der du kan slappe av i en deilig solstol. På spaet kan du også bestille en deilig behandling, for eksempel massasje, ansiktspeeling eller forskjellige typer innpakninger.

Møte & konferanse

70

Hotellrom

26

Møterom

120

Teater

Hotellet tilbyr totalt 26 rom for konferanser og møter. 8 av dem er større lokaler, og 18 er grupperom. I forbindelse med konferanser tilbyr vi også en rekke aktiviteter.

Konferansebooking

E-post: info@hotelvalhallpark.se

Telefon: +46 431 255 20

 • Store lokaler

  Number of personsMaks 120 gjester
  Area126–129 m2

  Hotellet har også de to store konferanserommene Torekov og Båstad. Rommene har fleksibel møblering og kapasitet opptil 150 deltakere. Myggmikrofon er tilgjengelig.

 • Middels store lokaler

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area58–63 m2

  Lokalene Engelholm, Skelderviken, Barkåkra, Grevie, Förslöv og Kullen er seks mellomstore rom som passer til forskjellige møter og konferanser.

 • Grupperom

  Number of personsMaks 8 gjester
  Area14 m2

  For separate arbeidsgrupper eller mindre møter har hotellet også 18 grupperom. Tre av grupperommene har TV som man kan kobles seg til, og resten av rommene har ikke teknisk utstyr. Alle rommene har whiteboard, stoler og bord.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.