Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Moderne hotell sentralt i Karlskrona

Bo komfortabelt på dette sentralt beliggende hotellet – i en bygning som selveste kong Gustav III har danset i. Med Karlskronas unike beliggenhet er du bare en kort spasertur unna sjøen fra hotellet, uansett hvilken retning du går i. Senk skuldrene og slapp av på et av hotellets koselige rom, spis et godt måltid i hotellets restaurant YESS eller avtal et møte i et av de fine konferanserommene.

Her bor du på et moderne hotell som ligger i nærheten av Stortorget, med restauranter, handlegater og severdigheter rett utenfor døren. Hotellets beliggenhet ved den vakre skjærgården er ideell for deg som vil koble av og nyte det herlige marine miljøet. Jernbanestasjonen ligger 400 meter unna.  


Moderne rom

Best Western Plus JA Hotel Karlskrona har 109 rom med ulik utforming, men med den fellesnevneren av de er koselige og innredet i toner av grått, gult eller brunt. Alle rommene har komfortable senger fra Jensen, og er smakfullt innredet med myk og behagelig belysning og palett. Alle rommene er innbydende og moderne, og har skrivebord. Gratis wifi er tilgjengelig over hele hotellet.  


Frokost og lobbybar

I hotellets lobby ligger det en lobbybar, der det serveres frokostbuffet alle dager. I baren kan du også bestille friske drinker og god vin eller nyte en kald øl. Det finnes også en rekke hyggelige restauranter i gangavstand fra hotellet.  


Legg møtet til Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Hotellet har to innbydende og moderne møterom, som ble bygget i 2022. Her kan alt fra mindre grupper til opptil 80 personer samles.


Ting å gjøre i Karlskrona

Karlskronas beliggenhet ved havet gjør at det marine preget hele tiden er til stede. Byen er bygget på 33 øyer, og her ligger også det svenske forsvarets marinebase. Da er det kanskje ikke så rart at byens hovedattraksjon er Marinmuseum, der du kan lære om Sveriges sjøforsvar gjennom århundrene, med spennende utstillinger for både barn og voksne.


Du har også muligheten til å ta en utflukt til de vakre øyene i skjærgården. Fra Fisktorget og Handelshamnen går det båter ut i skjærgården året rundt.

Kundevurderinger: 4,2/5 (706 anmeldelser)
Best Western Plus JA Hotel Karlskrona

Borgmästaregatan 13, 37135 Karlskrona

Telefon: +46 0455 55560

E-post: reservations@jahotel.se

Ja Hotel Karlskrona

Gammelt lystpalass

Best Western Plus JA Hotel ligger på et sted der det har vært hotellvirksomhet i over hundre år. På 1920-tallet het det Hotell Storkällaren, som senere skiftet navn til Hotell Savoy og til slutt til Best Western Plus JA Hotel. Men Storkällaren har enda eldre aner enn som så! Allerede år 1786 åpnet stedet som kro og fornøyelsespalass, og til og med Kong Gustav III har danset og moret seg her. Et minne fra svunne tider er den storslåtte trappen som er kronet med et løvehode, og er populær blant mange av gjestene.

Velg rom

Mat og drikke

Ja Hotel Karlskrona

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Restaurang YESS

Restaurang YESS

YESS, hvor matelskere sier JA!

Her finner du en hyggelig meny som passer for alle. Nyt velsmakende mat og god drikke.

Vi serverer lunsjbuffet mandag - fredag ​​11:30 - 14:00. Restauranten åpner for kvelden kl 17:00. Kjøkkenet stenger kl 21:00.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 250 SEK.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Det ligger en garasje under hotellet, der du kan parkere for 250 SEK per døgn.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ismaskin
 • Parkering ved hotellet

Møte & konferanse

109

Hotellrom

2

Møterom

80

Teater

Hotellet har to møterom som er innredet i lyse toner og utstyrt med airconditioning og moderne utstyr. Fra møteområdet har du direkte tilgang til buffetområdet.

Konferansebooking

E-post: reservations@jahotel.se

Telefon: +46 455 555 60

 • Charlie

  Number of personsMaks 80 gjester
  Area80 m2

  Hotellets største lokale er innredet i lyse, varme farger og har airconditioning, komfortable stoler og et lydabsorberende teppe.

 • Lucy

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area45 m2

  Lucy er innredet i grønt og beige, og har airconditioning, komfortable stoler og et lyddempende teppe. Dette rommet er egnet for mindre grupper.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.