Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Stockholm Kista

Moderne og lekent hotell midt i Kista

Skal du besøke hovedkontoret til et av IT-selskapene i Kista, eller kanskje Kistamessen? Da er dette hotellet for deg. Her bor du i et moderne innredet rom, du får servert kaffe i loungen, og viktigst av alt: du kan utfordre en venn eller fremmed i spillområdet.

Hotellets, og Aidens stil kan best beskrives som enkelt og lekent. Her blir du møtt av lyse farger, med nøye utvalgte kontraster, noe som gir dette prisvennlige hotellet en moderne look.


Velg å bo i et av hotellets 117 rom, som varierer fra små og koselige til romslige med kjøkken og spiseplass – perfekt for de som planlegger å bli en stund. Alle rommene har et stilig, moderne design og tregulv.


Høyteknologisk

Det som kjennetegner oppholdet på et Aiden-hotell, er de høyteknologiske og brukervennlige løsningene, som for eksempel å streame direkte fra egne enheter.


Gjestene kan selvfølgelig også sjekke inn selv ved hjelp av hotellets digitale innsjekkingsautomater.


Spillområde og barception

I hotellets innbydende lobby blir gjestene tilbudt kaffe og te. Her finnes også en barception hvor du kan bestille noe godt å drikke, samt et spillområde hvor du kan kose deg med aktiviteter som shuffleboard, dart og bordfotball.


Service point, shop og badstue

På hver etasje i hotellet er det en servicestasjon hvor du som bor på hotellet kan hente kaffe, låne strykejern og strykebrett, hente en ekstra håndklær og mer. I hotellets butikk finner du små nødvendigheter som hygieneprodukter, snacks og godteri. Hvis du ønsker å slappe av i hotellets badstue, er det bare bestille tid i resepsjonen.


Bo midt i Kista – nær Arlanda Airport

Hotellet ligger en kort spasertur unna mange av de største IT-selskapenes hovedkontorer. Du når Kista Science City, Science Tower, Kista sentrum og Kistamessen på bare noen få minutter. Dette gjør beliggenheten perfekt for forretningsreisende og messebesøkende. Du kan også gå til Kista Galleria, som har hundrevis av butikker, restauranter og kino. Du kan enkelt nå hotellet med flybussen fra Arlanda Airport.


Hvis du har egen bil, tar du bare avkjøringen fra E18. Du kan også komme deg til og fra Stockholms sentrum med både T-bane og tog.

Kundevurderinger: 3,9/5 (38 anmeldelser)
Aiden by Best Western Stockholm Kista

Isafjordsgatan 7, 164 40 Kista

Telefon: +46 0842003000

E-post: kista@aidenhotels.se

Velg rom

Mat og drikke

Aiden by Best Western Stockholm Kista

Bar og restaurant

I loungeområdet finner du en barception der du kan slå deg ned med noe godt i glasset.


Hotellets restaurant ligger i nærheten av loungeområdet. Her serveres middag fra en meny med innflytelser fra hele verden. 

Generic breakfast picture

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn opptil 12 år bor mot en kostnad på 200 SEK når de deler rom med en betalende voksen i eksisterende seng.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt etter forespørsel mot en kostnad på 400 SEK.


Parkering

Innendørs parkering 150 SEK.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Kontinental frokost inkludert
  • Badstue
  • Døgnåpen resepsjon
  • Safe
  • WiFi
  • Parkering ved hotellet
Kista Gym

Fitnessrom

I hotellets moderne og luftige treningsstudio har du som gjest tilgang til det meste du trenger til både kondisjonstrening og styrketrening.

Kista Bastu

Badstue

Alle hotellets gjester har tilgang til badstueavdelingen. Du kan reservere tid i resepsjonen.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.