Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Skavsta Airport

Flyplasshotell ved Stockholm Skavsta Airport

Dette moderne hotellet er et perfekt utgangspunkt for deg som skal fly fra Skavsta. Hotellets beliggenhet og romslige, moderne design gjør det til et utmerket valg både for forretningsreisende og familier.

Aiden by Best Western Skavsta Airport ligger bare 75 meter fra terminalen, med gode forbindelser til Stockholm. Hotellet har 145 rom i ulike størrelser og er innredet i en lys skandinavisk stil med et lekent i fargevalg som går i grått og rosa.


Høyteknologisk

Det som kjennetegner å bo på et Aiden-hotell er de høyteknologiske og brukervennlige løsningene, for eksempel direkte streaming fra egne enheter, og gjestene kan selvfølgelig sjekke inn selv ved bruk av hotellets digitale selvinnsjekkingsautomater.


Lounge med spillområde

Når kommer inn på hotellet blir du møtt av en stor og innbydende lobby, et innglasset område med en takhøyde på opptil 13 meter. Her finner du hotellets resepsjon og restaurant, hvor en herlig frokostbuffé er inkludert i romprisen. Siden de fleste av hotellets gjester er reisende med tidlige avganger å rekke, åpner hotellets restaurant tidlig om morgenen.


Seks meter over inngangen finner du en utsiktslounge hvor du kan observere flyavganger og ankomster. I loungen blir hotellets gjester tilbudt kaffe og te. Her finner du også et spillområde der du kan kose deg med ting som shuffleboard, biljard og boccia.


Shop og badstue

I hotellets shop finner du små nødvendigheter som snacks og godteri.


Hotellets badstue er klar for deg som ønsker å slappe av en stund i varmen.


Nærområdet

Hotellet ligger ved Stockholm Skavsta Airport, utenfor Nyköping omtrent 10 mil sørvest for Stockholm. Det går jevnlige flybussavganger til og fra sentrale Stockholm, Norrköping og Linköping.


Mange som bor på hotellet er på reise, men hvis du har noen timer til overs, er det mye fint å se i Nyköping-området. Du kan enten ta deg til sentrum og besøke de små butikkene eller koselige Hellmansgården. Eller kanskje foretrekker du å besøke slottet Nyköpingshus for et måltid med kongelig historie.

Kundevurderinger: 4,1/5 (138 anmeldelser)
Aiden by Best Western Skavsta Airport

General Schybergs väg 23, 61192 Nykoping

Telefon: +46 8 420 030 00

E-post: skavsta@aidenhotels.se

Velg rom

Mat og drikke

Aiden By Best Western Skavsta Airport

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Aiden By Best Western Skavsta Airport

Restaurant

Hotellets restaurant befinner seg i den store innglassede lobbyen hvor både restauranten og resepsjonen er plassert. Rommets takhøyde og størrelse gjør det til et innbydende og behagelig sted. Her kan du nyte morgenkaffen i loungen med utsikt over flyplassen, eller sitte der i kveldssolens glans.


Restauranten er åpen 7 dager i uken fra kl. 18:00.

Aiden By Best Western Skavsta Airport

Bar

I loungeområdet finner du en barception der du kan kjøpe noe godt å drikke. Her kan du nyte et glass vin eller øl etter en lang arbeidsdag, sightseeing eller shoppingrunde.


Baren er åpen frem til klokken 01:00.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil 12 år bor gratis sammen med en betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt ved forespørsel, kostnad 250 SEK per hund og natt. Maksimalt to hunder per rom tillatt.


Parkering

Hotellet tilbyr rabatt på parkeringsplassen som heter Terminalnære (P1), som ligger rett overfor inngangen. Prisen starter på 85 SEK / påbegynte dag og rabatten øker suksessivt etter dag 4. Forhåndsbooking er ikke nødvendig. Se flere instruksjoner ved inngangen. Ikke glem å ta med parkeringsbilletten til hotellresepsjonen.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Badstue
 • Døgnåpen resepsjon
 • Safe
 • WiFi
 • Parkering ved hotellet
Aiden By Best Western Skavsta Airport

Badstue og avslapningsområde

Slapp av en stund i hotellets badstue og avslapningsområde. Badstuen er tilgjengelig for hotellets gjester.


Åpningstidene er mellom kl. 17:00-23:00. Kontakt resepsjonen for å reservere badstuen.

Game zone

I hotellets spillområde kan du utfordre en venn eller en fremmed til shuffleboard, biljard, boccia eller et annet spill.

Møte & konferanse

145

Hotellrom

3

Møterom

150

Teater

Hotellet tilbyr konferanselokaler i ulike størrelser. I tillegg til at du kan møte andre gjester i Vardagsrummet på uformelle måter, kan de tre konferanserommene møbleres i henhold til dine behov. For presentasjoner, utstillinger, cocktailarrangementer, middager og lignende, kan to rom kombineres for å romme opptil 70 personer.


Konferansegjester har muligheten til gratis parkering bak hotellet. For priser og tilbud, vennligst kontakt resepsjonen.

Konferansebooking

E-post: booking@aidenhotels.se

Telefon: +46 8 420 030 00

 • Gate 1

  Number of personsMaks 46 gjester
  Area45 m2

  Hotellets minste konferanserom passer både for styremøter og kanskje en teamkonferanse. Konferanserommet vender mot gårdsplassen og har naturlig dagslys langs hele langsiden. Det er også vinduer og dører som kan åpnes mot gårdsplassen/uteserveringen. Rommet kan møbleres helt etter dine ønsker.

 • Gate 2

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area60 m2

  Konferanserommet vender mot gårdsplassen og har naturlig dagslys langs hele langsiden. Vinduene og døren mot gårdsplassen/uteserveringen kan åpnes. Rommet kan møbleres helt etter dine ønsker.

 • Gate 3

  Number of personsMaks 150 gjester
  Area250 m2

  En større sal hvor du kan holde møter, foredrag eller konferanser med opptil 150 deltakere.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.