Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Karlstad Arena

Nytt og sporty hotell med utsikt over Klarälven.

Skal du besøke Karlstad og kanskje se på hockey, trav eller konsert? Da er Aiden by Best Western Karlstad Arena det rette hotellet for deg. På dette nybygde hotellet bor du komfortabelt ved Klarälven og i nærheten av store deler av Karlstads sportsarrangementer, der nærmeste nabo er Löfbergs Arena.

I tilknytning til Löfbergs Arena finner du dette koselige hotellet. Med totalt 66 rom skaper hotellet en perfekt atmosfære for små og store arrangementer. Uansett om du reiser alene, med familien eller i en større gruppe, finnes det et rom som passer for deg. To av rommene er tilgjengelighetstilpasset.   Typisk for oppholdet på et Aiden-hotell er de brukervennlige, høyteknologiske løsningene. For eksempel er det smart-TV i de fleste rommene, og du kan sjekke inn selv ved hjelp av hotellets digitale innsjekkingsautomater. Hvis du foretrekker å ikke bruke selvinnsjekk, er også Aiden-verter tilgjengelige på stedet for å ønske deg velkommen.


Service point, restaurant og selskapslokale

På hver etasje i hotellet er det en servicepunkt der du som bor på hotellet kan hente ekstra håndklær og andre små ting.

Hotellets restaurant The Locker Room, serverer høykvalitets internasjonal mat.   Hvis du ønsker å trene, har du tilgang til treningsstudioet Actic, som ligger i samme bygning.   Hotellet har også et selskapslokale og egner seg for arrangementer som bryllup eller jubileer.


Bo i nærheten av sportsarenaene i Karlstad Hotellet ligger rett ved siden av Löfbergs Arena, 200 meter fra Färjestad travbane og bare et steinkast fra Solstadens sportssenter. I nærområdet finner du også Klarälven, og du kan prøve den vakre spaserturen til byen, cirka tre km langs elven.   Hvis du er heldig, kan du til og med få se profesjonelle ishockeyspillere. Löfbergs Arena er hjemmebanen til ishockeyklubben Färjestad BK.   Hvis du kommer med bil på E18, skal du ta av ved Rudsmotet og følge skiltene. Kommer du med tog, går du mot Stora Torget, der du kan ta buss nr. 6.

Aiden by Best Western Karlstad Arena

Norra Infarten 79, 65465 Karlstad

Telefon: +46 54 22 22 22

E-post: info@karlstadarena.se

Velg rom

Mat og drikke

Miscellaneous

Frokostbuffet er inkludert

Frokosten er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell – derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen! Frokosten serveres i The Locker Room, du kan komme hit fra andre etasje.

Miscellaneous

Restaurant Locker Room

På hotellets fullservice-restaurant "Locker Room" serveres både frokost og lunsj. Nyt både kalde og varme retter fra det internasjonale kjøkkenet, som har noe for enhver smak.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Et barn opptil 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Utendørsparkering. Drives ikke av hotellet, du betaler ved parkeringen.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Døgnåpen resepsjon
  • Utendørs parkering
Soap details

Treningsstudio

Tilgang til Actic fitnessenter som ligger i samme bygning. Dette gir deg tilgang til både kondisjonstrening og styrketrening.

Hotellets gjester kan trene her til en spesialpris på 75 SEK per gang (ordinær pris 149 SEK).

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.