Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Uppsala

Sjarmerende hotell midt i Uppsala

Velkommen til Best Western Uppsala, hotellet der du har severdighetene innen synsvidde. Hotellet ligger i den gamle bydelen i Uppsala. Her sprang Ingemar Bergman som barn mellom teaterene og her tusler mengder med turister opp til slottet og katedralen. Mer Uppsala enn det blir det ikke! Hotellet tilbyr behagelige hotellrom, en herlig frukostbuffé og gjestekjøkken for egen matlaging.

Velutstyrte og hjemmekoselige rom

Best Western Uppsala tilbyr 75 lyse og behagelige hotellrom, perfekt tilrettelagt for både forretningsreisende, familier og vennegrupper på helgetur. Rommene er innredet i duse toner inspirert av Uppsalas plantefauna og geografi, alle rom har eikegulv og åpningsvinduer med utsikt over byen.  


Herlig frokostbuffe og gjestekjøkken

Begynn dagen med den herlige frokostbuffeen som dekkes hver morgen. Hotellet har også ett gjestekjøkken der du kan tilberede din egen mat.  


Utforsk Uppsala  

Uppsala er en by rik på kultur og historie. Fra hotellrommet kan du se ikoniske landemerker som Uppsala katedral, Uppsala slott og Carolina Rediviva. Ta en spasertur i den botaniske hagen eller oppdag de historiske bygningene ved Uppsala universitet. For de naturinteresserte er det flotte turområder ved Fyrisån, perfekt for en avslappende dag ute. Innen 5-10 minutters gangavstand fra hotellet finner du Gustavianum Universitetsmuseum, Botanisk hage, Akademisk sykehus, Uppsalas studentnasjoner, den historiske restauranten og nattklubben Flustret og parken Stadsträdgården.

Kundevurderinger: 2,0/5 (1 anmeldelser)
Best Western Uppsala

Trädgårdsgatan 5A, 75653 Uppsala

Telefon: +46 18 121000

E-post: booking@bestwesternuppsala.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW Uppsala

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Guest kitchen BW Uppsala

Gjestekjøkken

Ønsker du å varme eller lage mat er du velkommen til hotellets gjestekjøkken, utstyrt med stekeovn og induksjonskomfyrer.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Et barn på opptil 12 år bor gratis sammen med to betalende voksene i eksisterende møbler.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt i noen rom mot en kostnad på SEK 200.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Utendørs parkering i låst gårdsplass på hotellet, 230 SEK/natt.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • WiFi
  • Utendørs parkering

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.