Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Herman Bang

Boutiquehotell i Frederikshavn

Byens historiske hotell med sine stolte tradisjoner ligger som en glitrende stjerne midt i byen og ønsker gjester fra fjern og nær velkommen.

Moderne rom med høy internasjonal standard

Best Western Hotel Herman Bang har blitt renovert fortløpende med respekt for historien og tradisjonene, og hotellet fremstår som moderne og innbydende. Rommene varierer fra standard og deluxe til romslige suiter med terrasser.


Restaurant Empire – en restaurant inspirert av Amerika

Hotellets Restaurant Empire ønsker velkommen med retter inspirert av det amerikanske kjøkkenet. Den helt unike og veldig hyggelige og populære restauranten serverer store grillede biffer, gourmetburgere og friske salater.


Spa og velvære

Hotellet har en imponerende velværeavdeling med mange forskjellige behandlinger. Besøk gjerne Den Syvende Himmel på densyvendehimmel.com for mer informasjon.


Attraktive pakketilbud

Hotellet tilbyr mange forskjellige typer opphold og har tilbud for enhver smak. Velg mellom femdagers miniferie, velværepakker, golvpakker, budsjettopphold og mye mer.


Unik beliggenhet

Med Best Western Hotel Herman Bang som utgangspunkt får du kort vei til mange gode opplevelser. Ta en tur til Læsø, som har helt unik natur, Skagen, der du føler historiens vingesus, og de historiske bygningene i Sæby, med den unike danske handelsbystemningen og en liten, koselig havn. Nærområdet byr også på en natur du ikke finner mange andre steder i Danmark.

Kundevurderinger: 4,5/5 (895 anmeldelser)
Best Western Hotel Herman Bang

Tordenskjoldsgade 3, 9900 Frederikshavn

Telefon: +45 98422166

E-post: info@hermanbang.dk

Herman Bang – forfatter og provokatør

Hotellets røtter går tilbake til 1882, rundt den tiden den verdensberømte forfatteren og provokatøren Herman Bang flittig besøkte Frederikshavn og omegn. Han hadde en god venn som bodde i Frederikshavn, og han skrev flere av bøkene sine der. Herman Bang har besøkt venner på hotellet flere ganger, men det er ikke kjent om han har overnattet her selv.

Velg rom

Mat og drikke

Diner

Amerikansk dinerkultur

Hotellets restaurant Empire ønsker gjestene velkommen til en verden inspirert av den amerikanske dinerkulturen, med et imponerende utvalg av alt fra saftige biffer til milkshaker og kaker. Stemningen er uhøytidelig og hyggelig. Hvis du ønsker roligere omgivelser, kan du spise i hotellets spisesal.

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Herman Bang Caf

Byens beste kaffebar

Nybakt surdeigsbrød, croissanter, kaker, paier og smørbrød serveres på byens populære kafé: Cafe Empire. Italienske kaffevarianter, ferske smoothier og annen kald drikke kan nytes i den populære og koselige kafeen. Her kan du nyte utvalget ned mot gågaten, der du kan drikke kaffen din og studere byens rytme fra en lenestol på terrassen.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Et barn opptil 3 år bor gratis i foreldrenes seng. Babyseng 0-3 år tilgjengelig for en daglig avgift på 150 DKK.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på familierom eller suite med tregulv, mot et gebyr på 150 DKK per dag.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har egen parkeringsplass og tilbyr videoovervåket betaling for 95 DKK per døgn. Det er ladestasjoner for elbiler i enden av veien.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Kontinental frokost inkludert
 • Salong/bar
 • Frokost inkludert
 • Spa
 • Døgnåpen resepsjon
 • Bagasjeoppbevaring
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Ismaskin
BW Herman Bang SPA

I den syvende himmel

Hotellet har en spa- og velværeavdeling: Den Syvende Himmel, som ligger i samme bygning som hotellet. Her kan gjester bestille time hos Den Syvende Himmel for å pleie kropp og sjel. I avdelingen kan du bestille massasje, spabad, skjønnhetsbehandlinger, hotstone-massasje og mye mer.

Møte & konferanse

Hotellet har ingen møterom, men samarbeider med Kattegat Siloen. Kontakt resepsjonen for mer informasjon.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.