Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Hillerød

Spis godt og sov grønt på et bærekraftig hotell

I hjertet av Nordsjælland ligger byen Hillerød, der bylivet og naturen ligger side om side. På miljøbevisste Best Western Hotel Hillerød er rommene tilpasset gjestenes behov – har kan du blant annet ha med deg hunden. På hotellets restaurant Krydderiet kan du nyte lekker mat basert på lokale råvarer – servert med et smil.

Bærekraftsambisjoner

Som et Green Key-sertifisert hotell gjør Best Western Hotel Hillerød en ekstra innsats for å beskytte miljøet. «Green Key», eller «den grønne nøkkelen» er turismens internasjonale miljømerke. Hotellet jobber målrettet for å redusere klimaavtrykket på en rekke områder – fra energisparing og avfallssortering til økologiske råvarer.


Ulike romtyper

Hotellet har hele 111 rom og 2 juniorsuiter fordelt på tre etasjer, der det er lagt stor vekt på funksjonalitet og kvalitet. Rommene har forskjellig innredning som er tilpasset til gjestenes behov, enten man er på forretningsreise eller familieferie. Noen av rommene har enten balkong eller utgang til terrasse. I noen av rommene er det også mulig å ta med firbente venner mot et tillegg i prisen.


Urtehage og restaurant

Hotellets populære Restaurant Krydderiet har en imponerende urtehage rett utenfor restauranten. Urtene brukes flittig i menyen, som bærer preg av profesjonelle ambisjoner, gastronomisk kreativitet og kulinariske opplevelser. Kjøkkenet er primært skandinavisk med fokus på lokale råvarer.


Møte- og konferanselokaler

Hotellet har lokaler som passer til både møter, foredrag og jobbintervjuer. I hotellets største rom, Café Glas, er det kapasitet for opptil 75 personer.


Rojal beliggenhet

Hotellet ligger midt mellom by og natur, rett ved siden av den populære arenaen «Royal Stage», der både sports- og kulturarrangementer går av stabelen. Det imponerende tidligere kongelige slottet, Frederiksborg Slot, og den tilhørende slottshagen ligger bare en kort spasertur unna. Området er preget av hyggelig byliv og imponerende natur, blant annet nasjonalparken Royal North Sealand.

Kundevurderinger: 4,1/5 (923 anmeldelser)
Best Western Hotel Hillerød

Milnersvej 41, 3400 Hillerød

Telefon: +45 48240800

E-post: hotel@hotelhillerod.dk

UNESCOs verdensarv rett i nærheten

Hotellet ligger i hjertet av det nye og gamle, der by og natur møtes. Her finner du flotte skoger, kongelige slott og stolte jakttradisjoner. Den koselige byen Hillerød byr på shopping, innsjøer og turveier, og i den omkringliggende nasjonalparken ligger Parforcejagtlandskapet, som er oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Velg rom

Mat og drikke

BW Hillerod restaurant

Ettertraktet spisested med lokale råvarer

Restaurant Krydderiet er åpent for alle, og er et ettertraktet spisested i området. Her setter man sin ære i å presentere de beste råvarene på en dekorativ og innbydende måte. Restauranten bruker egne dyrkede urter og lokale råvarer. Avhengig av sesong plukkes det jordbær på bondens jordbærmarker og sopp i skogene rundt hotellet.

BW Hillerod breakfast restaurant

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn på opptil 12 år overnatter gratis med eksisterende møblering ved to betalende voksne.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i utvalgte rom mot et tillegg i prisen.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har sin egen parkeringsplass med gratis parkering rett utenfor hotellet. Her er det også to ladepunkter for elbil der man kan lade mot et gebyr.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Døgnåpen resepsjon
  • Sen utsjekk
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Aktivt opphold

Hillerød er omgitt av skog, så her er det fritt frem for å og strekke på beina og dyrke en aktiv livsstil – et fristed med luft til tanker, kropp og sjel. Ta med sykkelen! Her finner du også en rekke sykkelstier og terrengsykkelruter.

Møte & konferanse

113

Hotellrom

4

Møterom

75

Teater

Hotellet tilbyr ulike møtelokaler. I hotellets største rom, Café Glas, er mulighetene nærmest uendelige – bare fantasien setter grenser. Hotellet har også et klassisk møtelokale og to suiter, som ofte bookes til møter, foredrag, jobbintervjuer og så videre.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.