Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Odense

Koselig hotell ved natur og storbyen Odense

Best Western Plus Hotel Odense ligger i hjertet av Fyn, omgitt av pulserende byliv og avslappende natur. Her kan du utforske et vell av attraksjoner for hele familien, oppleve konserter og nyte den rolige naturen. Hotellet tilbyr kalde forfriskninger både i loungeområdet og i restauranten, der fynske råvarer står i fokus.

Stig inn i det moderniserte hotellet. Hotellet tilbyr romslige rom, en moderne restaurant inspirert av fynske råvarer og utmerkede møtefasiliteter. Hotellets sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til lokale attraksjoner og transportmuligheter. Hotellets vennlige personale står alltid klare til å hjelpe deg med å nyte det beste av Fyn. Enten du vil utforske området rundt eller slappe av på hotellet, har vi det perfekte oppholdet for deg.

Kundevurderinger: 3,0/5 (1 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Odense

Orbekvej 350, 5220 Odense

Telefon: +45 65 56 01 00

E-post: info@hotelodense.dk

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant

Restaurant Fionie

Restaurant Fionie på Best Western Plus Hotel Odense tilbyr en moderne og romslig atmosfære med mye naturlig lys. Kjøkkenet er inspirert av det franske kjøkkenet med et fynsk preg, og tilbyr deilige à la carte-retter laget av lokale råvarer. Du kan også nyte måltidet på hotellets utendørsterrasse.

Breakfast

Kjøp frokostbuffé

Frokost er et av høydepunktene ved å bo på hotellet vårt. Frokost er en veldig personlig ting, og alle ønsker å nyte den på sin egen måte. Best Breakfast-konseptet innebærer at du kan mikse og velge fra et fantastisk utvalg av gode og lokale råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar

Bar og loungeområde

Hotellet har en lys, koselig bar og lounge ved resepsjonen, hvor du også kan sitte ute i loungemøbler. Loungeområdet er ideelt for avslapping med en kald drikke, snacks, tapas og små fruktfat.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 10:00


Barn

Ett barn opp til 12 år overnatter gratis sammen med to betalende voksne i den eksisterende sengen.


Kjæledyr

Hotellet tillater kjæledyr mot et gebyr på DKK 200 per opphold med én hund per rom. De hundevennlige rommene ligger alltid i første etasje, og inkluderer en velkomstpakke med et teppe, hundeposer, godbiter, vannskål og en ball. Hunder er ikke tillatt inne i restauranten, men er velkomne på uteserveringen. Hotellet ligger mindre enn én kilometer fra en stor hundeskog og har grøntområder, noe som gjør det til et flott sted å ta med hunden.


Parkering

Parkering er gratis. Hotellet har 1900 parkeringsplasser, hvorav 26 er med Clever-ladestasjoner.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Salong/bar
 • Badstue
 • Treningsstudio
 • Døgnåpen resepsjon
 • Konferansefasiliteter
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering
Fitness

Fitness

Besøk hotellets treningsrom med utvalgte treningsapparater og frie vekter. Rommet er perfekt for deg som ønsker å opprettholde treningsrutinen under oppholdet.

Sauna

Badstue

Besøk hotellets badstue og nyt varmen og roen. Badstuen ligger i underetasjen.

Best Western Plus Hotel Odense - Exterior

Vandre- og løperuter og sykkelutleie

Utforsk området rundt med løperuter, som du kan hente i resepsjonen. Rutene tar deg gjennom de naturskjønne omgivelsene og er en frisk måte å oppleve Fyn på, enten du foretrekker en kort spasertur eller en lengre løpetur.


Hvis du liker å sykle rundt og utforske området rundt, kan du leie sykler på hotellet.

Møte & konferanse

304

Hotellrom

12

Møterom

3300

Teater

På hotellet kan du arrangere alt fra små til store konferanser og messer. Alle møte- og konferanserom er utstyrt med projektor eller lerret, whiteboardtavle, skriveblokker, penner og minst to mikrofoner i de større rommene.

 • Jyske Bank Arena

  Area5250 m2

 • Hall A

  Number of personsMaks 3300 gjester
  Area2835 m2

 • Hall B

  Number of personsMaks 2600 gjester
  Area2160 m2

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.