Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Phønix Hjørring, BW Signature Collection

Moderne byhotell i hjertet av Hjørring

Hotel Phønix, BW Signature Collection er et veldig godt utgangspunkt for å oppleve atmosfæren og severdighetene på toppen av Danmark fra Nordsjøen til Skagen. I tillegg byr Hjørring på et livlig handelsmiljø med bl.a. det store kjøpesenteret Metropol.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels.


Alle hotellets rom ble totalrenovert i 2010. Hotellet tilbyr totalt 6 romtyper, alt fra enkeltrom til juniorsuiter, derfor kan du enkelt velge det som passer best til dine behov. Uansett hvilket rom du velger, kan du være sikker på å få et fantastisk opphold på Hotel Phønix, BW Signature Collection.


Hotellets historie

Hotellet ligger i hjertet av Vendelbos hovedstad Hjørring, og det har det gjort helt siden 1. mai 1887. Den gang het det W. Kyppers Hotel. Med sine tre etasjer og de fine ornamentene på fasaden var det utvilsomt byens vakreste bygningen. Siden ble det kalt Hotel Bristol og under okkupasjonen tok tyskerne beslag på hotellet.


Etter krigen kom nye eiere og de ga nytt navn til hotellet - dets nåværende navn: Hotel Phønix. Ifølge mytologien lever Fønix-fuglen i mange år før den setter fyr på seg selv og gjenoppstår. Det var akkurat det som skjedde med hotellet. Først ble det renovert fra kjeller til loft, og deretter bygget ut.


Bar, terrasse og brettspill

På Hotel Phønix, BW Signature Collection kan du nyte et koselig barmiljø og avslapningsområde med behagelige møbler som gjenspeiler hotellets lange historie. Hvis du har hatt en lang dag, eller trenger noe leskende, er dette stedet for å nyte en kopp nykvernet kaffe, en fatøl fra Bryghuset Vendia eller en forfriskende drink. I baren finner du også Kyppers Terrasse, som er en overbygd terrasse med utsikt til Jernbanegate. Her finnes en rekke brettspill tilgjengelig, som du fritt kan kan bruke.


Opplevelser i Vendsyssel

Det er ikke langt fra hotellet til severdigheter, opplevelser, attraksjoner og fantastisk natur, både inne og ute Hjørring-by. Opplev det brusende Vesterhav, eller Danmarks nordligste punkt Grenen. Eller hva med å gå en "ørkenvandring" på Råbjerg Mile? En ting er inne i alle fall sikkert: det er mange spennende opplevelser i Nordjylland.

Hotel Phønix Hjørring, BW Signature Collection

6 Jernbanegade, 9800 Hjoerring

Telefon: +45 98 92 54 55

E-post: hotel@phoenix-hjoerring.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

I enkelte rom er kjæledyr tillatt mot en ekstra betaling på DKK 150 per booking. Dette må imidlertid meddeles hotellet før bestilling.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis parkering. Du må oppgi nummerskilt i resepsjonen når du sjekker inn. Det er også en ladestasjon for elbiler.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Ekspress utsjekking
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • Skopussemaskin
  • WiFi
  • Gratis parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.