Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference, BW Signature Collection

Et unikt opphold på den sørfynske skjærgården

Med den sørfynske skjærgården i forhagen, en privat strand med brygge og en koselig skog i bakhagen, er Hotel Faaborg Fjord Spa & Konferanse, BW Signature Collection et unikt sted hvor roen kan senke seg i både kropp og sjel.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


På Hotel Faaborg Fjord – Spa & Konferanse er det sikret at alle rom har egen terrasse eller balkong. Noen rom har utsikt over fjorden og noen har utsikt over spa-området, mens andre har utsikt over skog og frodige marker. Vær oppmerksom på at noen rom vender mot parkering. Hotellet har 128 unike rom, som alle er innredet med fokus på kvalitet og absolutt komfort.


Restaurant og bar

Lokale og økologiske råvarer og stort fokus på Smaks- og sesongmenyer er nøkkelen til det nordiske kjøkkenet på hotellet Faaborg Fjord Spa & Konferanse, hvor det dekkes et ekstra depositum for å tilfredsstille selv den mest kresne gjest. En del av avslapningen og velvære er utvilsomt den trygge omfavnelsen av gastronomi, og derfor står hotellets dyktige kokker klare til å skjemme bort smaksløkene dine. Det hører naturligvis også med nybakt brød, som hver dag serveres til både frokostbuffeten, lunsjen og de deilige kveldsmenyene. I tillegg til dette, en utsøkt vinmeny eller kanskje din favorittdrink som du kan bestille i hotellbaren.


Spa og velvære

Føl også på den helt spesielle sørfynske energien når du kommer inn i hotellets spa- og velværeavdeling. Her kan du oppleve roen senke seg i de ulike dampbadene og badstuene med mer. Du har også muligheten til å forsyne deg med deilige forfriskninger fra velværebaren Restaurant Vinotek. 


Ett med naturen

Omgivelsene rundt Hotel Faaborg Fjord Spa & Konferanse er en gullgruve av potensielle eventyr. Du kan dra på kanopadling, kajakkpadling, rappellering eller fiske i naturskjønne omgivelser med frisk vind fra fjorden. Du kan også gå noen fine turer i områdets idylliske turstier eller sykle ut i det blå på en av hotellets fine sykler. Hotellet gir deg gjerne en liten piknikkurv, en termos med varm kaffe eller kanskje en kald flaske hvitvin som du kan ha med deg på eventyr.

Kundevurderinger: 3,0/5 (2 anmeldelser)
Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference, BW Signature Collection

175 Svendborgvej, 5600 Faaborg

Telefon: +45 62 61 10 10

E-post: info@hotelfaaborgfjord.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et tillegg på 200 DKK pr. opphold. Kontakt hotellet direkte dersom du ønsker å medbringe kjæledyr. OBS! Hunder skal være i bånd og må ikke være i restaurant eller fellesområder.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis parkering og 4 Smarte ladeuttak for elbiler, og 8 Base2Charge ladestasjoner. Husk å ta med egen ladekabel.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • Skopussemaskin
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.