Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Tornøes Hotel, BW Signature Collection

Historisk strandhotell i sjarmerende fiskesamfunn

I mer enn 150 år har det vært overnatting på stedet der Tornøes Hotel, BW Signature Collection holder til i dag. Med vakker utsikt og et hotell i klassisk stil, kan du nyte livet både inne og ute i sjarmerende Kerteminde.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Hotellet har 59 rom innredet i klassisk hotellstil, noe som gjenspeiler hotellets 150 år gamle historie. Tettstedet Kerteminde er et gammelt fiskersamfunn, og den arven kjennes når man besøker bygda. Fra hotellet har du utsikt over havnen og du kan se seilbåter komme og gå.


Restaurant

I hotellets restaurant kan du ikke bare nyte utsikten over fjord og havn, men også resultatet av hotellets dyktige kokker som byr på sesongens fristelser. Om sommeren kan du nyte maten på terrassen, hvor lokalbefolkningen og turister møtes for å følge det koselige havnemiljøet over en deilig middag.


Konferanse

På Tornøes Hotel finner du lyse og innbydende møtelokaler. Hotellet tilbyr 5 velutstyrte rom med komfortable møbler, trådløst internett og det nyeste av AV-utstyr. Alle rommene egner seg for å arrangere mindre dagsmøter, større kursopphold og alt i mellom. Rommene har plass til opptil 200 deltakere.


Ting å gjøre i Kerteminde

Kerteminde er selve symbolet på fynsk idyll. Mange av de små fiskerhusene og de gamle kjøpmannsgårdene i sentrum er bevart, og byen er ikke større enn at du enkelt kan gå til og fra alt. Dette gjelder for eksempel byens badestrender, dette gjelder Lillestranden med fiskegarn, småjoller og tjæreboder og det gjelder den store marinaen med tusenvis av seilere.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1 anmeldelser)
Tornøes Hotel, BW Signature Collection

Strandgade 2, 5300 Kerteminde

Telefon: +45 65321605

E-post: tornoes@tornoeshotel.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ta kontakt med hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på forespørsel. Tillegg kan gjelde.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis parkering


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • WiFi
  • Gratis parkering
Exterior Torn es Hotel

Tidligere kjøpmannsgård fra 1600-tallet

Det gamle badehotellet Tornøes Hotel kan føre sin historie mer enn 300 år tilbake. Tilbake på 1600-tallet var det en kjøpmannsgård, men i 1862 kjøpte ølbrygger-og gjestgiver Wentzel Tornøe eiendommen, og i 1865 fikk han borgerskap som gjestgiver. Det var starten på Tornøes Hotel, som har vært fast inventar i byen siden. Utsikten over vannet, byen og havnen er fantastisk.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.