Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Oasia, BW Signature Collection

Boutique- og designhotell i hjertet av Aarhus

Tett på byens puls finner du Hotel Oasia, som er innredet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på estetikk og funksjonalitet.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


På Hotel Oasia Aarhus er stikkordene kvalitet og service. Her kan du lene deg tilbake og nyte den elegante og diskrete luksusen som danner rammen om alt på hotellet. Alt er nøye utvalgt for å gi deg en best mulig opplevelse. Hotellets innredning er preget av rene linjer og nordisk design – med fokus på estetikk og funksjonalitet. Hotellet er innredet med designermøbler fra noen av de største designerne i Norden. På rommene finner du skreddersydde Montana-møbler, Hästens-senger, Bang & Olufsen TV-er og telefoner og lenestoler fra Theselius og Kjærholm. Hotel Oasia Aarhus har 89 rom og 2 suiter.


Lounge og fitness

I hotellets koselige salongområde kan du nyte de naturlige, rå detaljene og ikke minst de vakre Bent Hansen-stolene. I baren og salongområdet kan du nyte noe varmt eller kaldt. Hvis du ønsker å holde deg i form, tilbyr hotellet et moderne treningsområde med alle nødvendige fasiliteter.


Frokost

I frokostbuffeen kan du glede deg til hjemmelaget bærkompott og granola, samt et stort utvalg av deilige frokostprodukter med både kalde og varme retter.


Møterom

Hotel Oasia tilbyr to flotte, lyse og romslige møterom, som er utstyrt med både lekker design i form av store B&O-skjermer og Bent Hansen-stoler og lyse vinduspartier. I utgangspunktet er rommene skapt med fokus på detaljer og reflekterer tydelig hotellets store fokus på design, estetikk og diskret luksus. Lokalene er romslige, lyse og innbydende.


Ting å gjøre i Aarhus

Hvis du kommer for å utforske Aarhus - smilets by, er Hotel Oasia det ideelle utgangspunktet. Hotellet ligger bare noen hundre meter fra ARoS Aarhus Kunstmuseum, Musikhuset og Scandinavian Center. Innen gangavstand ligger kjøpstadsmuseet Den Gamle By, katedralen, Vår Frue kirke og Kvinnemuseet. Kommer du med bil kan du ta en tur til Minneparken ved Dronningens sommerresidens Marselisborg slott på få minutter. Både nord og sør for byen ligger skog og strender, og i Marselisborg-skogene sør for Aarhus finner du Moesgaard Museum med den 2000 år gamle Grauballemannen.

Kundevurderinger: 4,8/5 (4 anmeldelser)
Hotel Oasia, BW Signature Collection

Krieersvej 27, 8000 Aarhus

Telefon: +45 87323715

E-post: mail@hoteloasia.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kontakt hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Husdyr ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har noen parkeringsplasser på gården. Disse må forhåndsbestilles og gjøres opp direkte på hotellet, dersom det er ledige plasser. Prisen for parkering på gården er 150 DKK pr. person pr. dag.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Ekspress innsjekking
  • Ekspress utsjekking
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • WiFi

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.