Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Randers, BW Premier Collection

Information

Hotellet er snart klart for bestilling.

Historisk og sofistikert hotell sentralt i Randers

Hotel Randers, BW Premier har en rolig beliggenhet i Torvegade i hjertet av den gamle kjøpstaden, der den har stått siden hestemarkedets dager. Den hyggelige gågaten og mange av Østjyllands severdigheter ligger innen kort avstand. Det er også bussforbindelse til Aarhus lufthavn.

Hotellet ble bygget i 1856 og er en tidløs perle med totalt 84 rom, inkludert flere eksklusive og antikke. Her kan gjestene se frem til avslappede omgivelser preget av historisk sjarm. Alle rommene ble renovert i 2016.  


Restaurant og bar

Restauranten på Hotel Randers, BW Premier tilbyr en herlig matopplevelse i hyggelige omgivelser. Kjøkkenet serverer både klassiske og moderne retter, med fokus på sesongens ferske råvarer, noe som gjenspeiles i brasseriets meny. Her kan du se frem til en hyggelig kveld, med god mat og hyggelig betjening. Start med en cocktail i Hornsleth Loungebar, som har plass til 30 gjester og er dekorert av kunstneren Kristian Von Hornsleth. Her arrangeres det av og til øl- og vinsmaking, spennende musikkarrangementer og mye mer.  


Møte og konferanse

Hotellet har lang tradisjon for å tilrettelegge for møter og kurs og har en kapasitet på inntil 100 personer. De lyse og romslige lokalene er utstyrt med alt nødvendig teknisk utstyr, og hotellpersonalet står klare til å bistå med hjelp.  


Kongelig renovering

Hotellet ble bygget i 1856 og gjennomgikk en omfattende renovering i 2016 i samarbeid med Novel Cabinet Makers og Baumann Boe-Whitehorn, en anerkjent kongelig bygningsinspektør som også restaurerte Frederik VIIIs herskapshus på Amalienborg. Renoveringen omfattet alle 84 rom med respekt for de historiske detaljene. Resultatet er et interiør som er preget av sofistikert estetikk og en avslappet atmosfære.  


Aktiviteter i området

Den praktiske beliggenhet midt i Randers gjør det enkelt for hotellets gjester å nå mange spennende severdigheter i Østjylland. Ta med familien og nyt for eksempel en tropisk tur til Randers Regnskog, eller prøv de kule skliene i Djurs Sommerland. Eller hvorfor ikke besøke Elvis' hjem, Graceland, på Memphis Mansion? Er du mer for natur og golf, er det også rikelig med muligheter på Randers Golfklubb eller Mariagerfjord Golfklubb.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1 anmeldelser)
Hotel Randers, BW Premier Collection

Torvegade 11, 8900 Randers

Telefon: +45 8642 3422

E-post: hr@hotel-randers.dk

Velg rom

Mat og drikke

Brasserie Mathisen

Hos koselige Brasserie Mathisen settes både god mat og service høyt. Her kan du se frem til en variert meny med smakfulle retter som er laget med lidenskap for sesongens råvarer. Det tas utgangspunkt i både tradisjonelt og moderne kjøkken.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ta kontakt med hotellet for mer informasjon.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt på forespørsel. Tillegg kan komme.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Parkering mot betaling. Tilgang til ladeuttak for elbiler.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Treningsstudio
 • Døgnåpen resepsjon
 • Sen utsjekk
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Utendørs parkering

Møte & konferanse

84

Hotellrom

6

Møterom

100

Teater

Hotellet har lang erfaring med å organisere møter og kurs - og kan huse opptil 100 personer. De lyse og romslige lokalene er innredet med moderne utstyr, og hotellpersonalet er alltid klare til å hjelpe.

Konferansebooking

E-post: hr@hotel-randers.dk

Telefon: +45 86 42 34 22

  Hvorfor BW Premier Collection?

  Eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt utvidede fasiliteter.