Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western

Sjarmerende hotell i det sørlige Danmark

I Sør-Danmark, noen kilometer fra den tyske grensen, ligger den koselige lille byen Tønder. Sjarmerende Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western ligger midt i den lille byen. Her bor du godt, og hvis du ønsker en kongelig opplevelse, kan du booke dronningsuiten.

Hotellet er en del av alliansen med Small Danish Hotels. Se vilkår.


Så snart du går inn døren, vil det dedikerte personalet sørge for at du blir skjemt bort og at du har alt du trenger for et herlig og avslappende opphold. Hotellet har 62 komfortable rom med eget badeorm, hårføner, strykejern, minibar, radio/TV og trådløst internett. Du har også muligheten til å utfordre deg selv og medreisende med en runde biljard på hotellet.    


Restaurant 

Hotellet har en restaurant med dyktige kokker og servitører som verdsetter den gode matopplevelsen. Her går man ikke på kompromiss med kvaliteten, men bruker kun de beste råvarene fra sesongen.


Frokosten kan variere fra lokale spesialiteter som stjerneskudd eller en tradisjonell dansk bøf tartar til en sønderjysk eggekake med alle de gode tilbehørene.


På kveldsmenyen kan gjestene skjemme seg bort med fisk fra Vesterhavet eller en saftig dansk oksefilet Tournedos.    


Konferanse og arrangement 

Hotellets sjarmerende lokaler gir den perfekte rammen for både store og små arrangementer, som bryllup, konfirmasjoner, dåp, mottakelser og konferanser. Gjestene har muligheten til å parkere gratis på hotellets egne parkeringsplasser og på de offentlige parkeringsplassene ved siden av hotellet, hvor det også finnes ladestasjoner for elbiler.    


Historie 

Tønder fikk Ljubsk byrettighet så langt tilbake som i 1243, noe som gjør den til landets eldste kjøpstad. Selv om byens havn og direkte forbindelse til sjøen ble stengt p�� 1550-tallet, kan du fortsatt nyte synet av de vakre og godt bevarte gavlhusene fra 1600- og 1700-tallet, som vitner om byens storhetstid og som sentrum for knipleindustri. 


Ativiteter å gjøre i og rundt Tønder  

Hotellets beliggenhet midt i Tønder, kun 5 km fra den tyske grensen, gjør det til et ideelt utgangspunkt for å utforske den spennende historien i det fantastiske grenselandet. Beliggenheten gir deg også muligheten til å oppleve den uberørte naturen med marsklandets unike flora og fauna. Et spesielt høydepunkt er "Sort Sol," hvor tusenvis av stær samles for å hvile seg for natten. Dette naturlige fenomenet oppleves best i første halvdel av oktober måned.

Hotel Tønderhus, Sure Hotel Collection by Best Western

1 Jomfrustien, 6270 Tønder

Telefon: +45 74 72 22 22

E-post: reception@hoteltonderhus.dk

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 10:30


Barn

Barn 12 år og under: 250 DKK tillegg


Kjæledyr

Kjæledyr ikke tillatt.


Parkering

Gratis parkering. Tilgang til ladestasjon for elbil.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Kontinental frokost inkludert
  • Døgnåpen resepsjon
  • Sen utsjekk
  • Safe
  • Skopussemaskin
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.