Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Small Danish Hotels i allianse med Best Western

Med et brak har Best Western tredoblet sin hotelltilstedeværelse i Danmark med alliansen med Small Danish Hotels. For deg som gjest betyr dette enda flere vakre danske perler å velge mellom.

Sammen med Small Danish Hotels finner du oss over hele Danmark.

Med mer enn 3 700 rom, 51 hoteller og 51 frokostbufféer kan vi tilby noe for enhver smak og for enhver anledning. Felles for alle er det store fokuset på kvalitet og gjestetilfredshet.

Sammen når vi ut bredere, vi er tilstede i hele landet og det er noe for enhver smak. Med andre ord: vi fortsetter å være like ulike overalt.

Rewardsmedlem - dette gjelder

Rewards-medlemmer kan opptjene poeng når de bor på Small Danish Hotels. De kan også booke bonusovernattinger på de hotellene som er med i alliansen.

Våre partnerhoteller innenfor Small Danish har dessverre ikke mulighet for å tilby de øvrige medlemsfordelene du er vant til på Best Western, som for eksempel medlemspris. Husk å være innlogget når du booker slik at du automatisk mottar dine rewardspoeng.

Ikke medlem? Meld deg inn her!

Våres allianse video

Vi er stolte av samarbeidet med Small Danish Hotels og har i den forbindelse laget en video som illustrerer vårt felles mål: å yte en sublim service til våre gjester på alle våre forskjellige hoteller!

Se video

Noen av våre Small Danish hoteller

* Vær oppmerksom på at ikke alle Small Danish Hotels-hoteller er en del av alliansen med BWH Hotels.