Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Lolland

Information

Hotellet åpner dørene 1. august 2024, men er allerede åpent for bestillinger!

Et høyteknologisk hotell med fokus på pris og komfort.

I hjertet av Lolland finner du Aiden by Best Western Lolland, et budsjettvennlig hotell fullt av innovative og høyteknologiske løsninger som gjør ditt opphold så enkelt og komfortabelt som mulig.

Sjekk inn på Aiden by Best Western Lolland, og gjør oppholdet ditt enklere og mer brukervennlig med hotellets mange selvbetjeningsalternativer. Ved hjelp av teknologi kan gjestene med ett klikk bestille drikke og matvarer og sjekke inn og ut selv via digitale innsjekkingsmaskiner. Hvis du har spørsmål under ditt opphold, er Aiden by Best Western Lollands egen høyteknologiske hologram tilgjengelig for å besvare dine henvendelser og assistere deg med alt du trenger.


173 veltenkte rom

Hotellet har 173 rom fordelt på tre etasjer, bygget med den nyeste teknologien og praktisk tenkning, med fokus på brukervennlige løsninger. Brukervennligheten kommer til uttrykk i alle rommene, hvor den enkle stilen gir hotellet et moderne uttrykk – også i de handicapvennlige rommene.  


Treningsstudio

Hold deg i form på hotellets eget treningsstudio, som er utstyrt med de nyeste maskinene og hantler, eller unn deg en tur i badstuen. Foretrekker du å trene utendørs, er Lolland et fantastisk sted å ta en løpetur med grønne naturområder nær hotellet.


Frokostbuffet, restaurant og bar

Få en god start og slutt på dagen. Som gjest har du tilgang til hotellets smakfulle frokostbuffet. Mellom frokost og middag kan du besøke hotellets bar og loungeområde, hvor du kan bestille og nyte snacks og drikkevarer. Bestillingen kan du gjøre via din telefon, fra hotellets utvalg. Som tilvalg kan du spise middag i hotellets restaurant.


En sentral beliggenhet i hjertet av byen og naturen

Aiden by Best Western Lolland ligger i Holeby, som er "byen midt i naturen". Området omfavner alle med sin natur, parker og aktiviteter. På Lolland kan du utforske sjarmerende byer og naturfylte områder, med enkel tilgang til safaripark, Lalandia, vakre innsjøer, gods og andre flotte parker, hvor gode minner kan skapes. Husk at du kan parkere gratis ved hotellet.

Aiden by Best Western Lolland

Fabriksvej 2, 4960 Holeby

Telefon: +45 40190785

Velg rom

Mat og drikke

Eating area

Frokostbuffet

Frokost er et av høydepunktene ved å bo på vårt hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter her. Frokost er en svært personlig ting, og alle ønsker å nyte den på sin egen måte. Best Breakfast-konseptet betyr at du selv kan velge og blande fra et herlig utvalg av gode ingredienser. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Eating area

Restaurant

Som tilvalg kan du spise middag i hotellets restaurant. Her tilbys en lett buffet med dagens rett, samt en salatbar.

Lounge

Bar og loungeområde

Hotellet har en lys og sjarmerende bar tilknyttet loungeområdet. Her serveres både varme og kalde drikkevarer, med og uten alkohol.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn opp til 12 år kan bo sammen med en betalende voksen i eksisterende møbler mot et tillegg på 100 DKK. /Parkering/ Parkering er gratis.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et gebyr på 400 DKK per kjæledyr.


Parkering

Parkering er gratis. Hotellet har 12 elektriske ladestasjoner.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Treningsstudio
 • Døgnåpen resepsjon
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering
Sauna

Badstue

Er programmet fullt av møter eller sightseeing, ikke glem å gi deg selv en pause og kjenne varmen i kroppen i hotellets badstue. Som gjest har du fri tilgang til hotellets badstue.

Key

Long-stay

Har du et lengre prosjekt på Lolland? Kanskje du renoverer huset eller er på en lengre forretningsreise? Da kan du booke et rom gjennom hotellets Long-stay konsept.

Møte & konferanse

Hotellet har et konferanselokale med plass til 40 personer. Møterommet er utstyrt med AV-utstyr som kamera og mer.

Konferansebooking

E-post:

Telefon:

  Hvorfor Aiden?

  Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.