Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Savoy

Fint hotell sentralt i Karlstad

Best Western Hotel Savoy er hotellet for deg som ønsker et komfortabelt opphold når du besøker Värmland og Karlstad.

Nye og fine hotellrom

Hotellet ble renovert i 2020 og 2021 og tilbyr 85 rom av høy standard, med løsninger for både personer som reiser alene, og for større selskaper. Velg mellom alt fra enkeltrom uten vinduer til standardrom for én eller to personer, litt større familierom eller hotellets superiorrom med boblebad. Uansett romtype er strykebrett, strykejern, dusj, toalett, Wi-Fi og TV alltid inkludert.


Frokost og middag hos Pinchos

Som gjest hos Best Western Hotel Savoy nyter du en velsmakende frokost i et miljø som utstråler Moulin Rouge. Her kan du nyte en allsidig frokost med nystekt brød, eggeretter, sprøstekt bacon, pannekaker, frukt og mye annet. Alt servert i Restaurang Pinchos sjarmerende lokaler. Hvis du velger å spise middagen her også, kan du velge blant småretter av høy kvalitet.


Teater

I samme bygning som hotellet finner du også Scalateatern, Karlstads mest sentrale scene for teater, konserter, møter og arrangementer. 


Ting å gjøre i Karlstad

Karlstad er en stor småby. Her finner du et stort utvalg av restauranter, kafeer og kulturtilbud. Du kan for eksempel besøke Sandgrund Lars Lerin, der den nevnte kunstneren stiller ut maleriene sine. Eller oppleve Wermland Opera, en vakker teaterbygning der det regelmessig settes opp nye forestillinger. Värmlands Museum er vel verdt et besøk, og hit kommer det også ofte internasjonale utstillinger. Hvis du vil få mest mulig ut av kvelds- og nattelivet i Karlstad, kan du velge mellom flere klubber og livescener. Og hvis du vil oppleve byen til fots, så hjelper hotellets personell deg i riktig retning.

Kundevurderinger: 4,1/5 (702 anmeldelser)
Best Western Hotel Savoy

Västra Torggatan 1, 652 25 Karlstad

Telefon: +46 54 15 42 00

E-post: info@savoy-karlstad.se

Best Western Savoy Karlstad Restaurant Breakfast

Tre i ett: Hotell, teater og restaurant

Tre forskjellige virksomheter som samarbeider i reiselivsbransjen er en relativt unik kombinasjon midt i sentrale Karlstad. På Savoy spiser gjestene frokostbuffé hos restauranten Pinchos, som også tar seg av hotellets roomservice. Scalateatern er et privat teater som ligger i samme bygning. Her vises det 5–6 forestillinger hver uke, med kjente aktører innen standup, musikk teater samt forestillinger for barnefamilier.

Velg rom

Mat og drikke

Best Western Savoy Karlstad Restaurant Breakfast

Frokostbuffé er inkludert - i Pinchos lokaler

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Savoy Karlstad Restaurant Pinchos

Pinchos på hotellet

Det kan hende du har hørt om restaurantkjeden Pinchos? I hotellets lokaler finner du en lekent innredet Pinchos med både restaurant og bar. Konseptet er småretter fra mange av verdens kjøkken. Disse bestiller du i en app.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Hunder er velkomne på utvalgte rom. Kontakt alltid hotellet på forhånd for å undersøke tilgjengeligheten.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Det er mange parkeringsplasser både innendørs og utendørs i umiddelbar nærhet av hotellet. Snakk med resepsjonen når du sjekker inn, så får du hjelp til å finne dem.


Øvrige tjenester

 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ekspress utsjekking
 • Ismaskin
 • Salong/bar
 • Skopussemaskin
 • Billetsalg teater

Møte & konferanse

Hotellet har ingen egne møterom, men samarbeider med Scalateatern, som ligger i samme bygning som hotellet. Teateret har en stor sal som rommer 400 personer i kinooppsett (fast møblering).

Konferansebooking

E-post: anders@scalateatern.com

Telefon: +46 70-772 72 12

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.