Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Lægreid Hotell

En hjemmekoselig perle i Fjord-Norge!

Midt på allmenningen i Sogndal sentrum, langs Norges lengste fjord, ligger koselige Best Western Lægreid Hotell. I dag er det fjerde generasjon Lægreid som ønsker deg velkommen. Hotellet er lite og intimt, og atmosfæren er avslappet og behagelig, akkurat som hjemme. Rommene er alle møblert med rustikke og komfortable Chesterfieldmøbler, restauranten serverer autentisk husmannskost og i kjelleren finner man en erke-britisk pub, Sherlock.

Rom og møterom
Hotellet har 36 romslige og komfortable rom som holder høy standard. Det finnes også to møterom som kan brukes til både selskap og møtevirksomhet.  Begge møterommene har plass til 32 sittende deltakere. 

Frokost og restaurant
Hotellet serverer god, hjemmelaget norsk mat både til frokost, lunsj og middag. På sommeren er det uteservering på terrassen, hvor mat og drikke kan nytes med fantastisk utsikt mot fjell og fjord.


Sogndal

Sogndal er blant annet kjent for fjell, fjord, fotball og produksjon av saft og syltetøy. Sogndal ligger mellom Bergen og Oslo og er et naturlig utgangspunkt for en aktiv ferie med for eksempel brevandring, fjellturer eller skiturer på vinterstid.Kundevurderinger: 4,3/5 (297 anmeldelser)
Best Western Lægreid Hotell

Almenningen 3, 6856 Sogndal

Telefon: +47 57628888

E-post: post@lagreid.no

Laegreid bar

Sherlock pub

I kjelleren på hotellet ligger baren Sherlock, og gjør ikke skam på navnet sitt. Det er en erke-britisk pub med intim stemning. Her er alt tilrettelagt for morsomme kvelder. 

Velg rom

Mat og drikke

Laegreid restaurant breakfast

Frokost

Frokostbuffé

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Laegreid restaurant area

Restaurant

Hotellet holder til midt i matfatet når det gjelder gode råvarer for kjøtt, fisk og grønt. De lokale mattradisjonene er også utgangspunktet for matfilosofien til Lægreid Hotell. Det skal være god hjemmelaget mat, laget fra bunnen av.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn inntil 12 år bor gratis på foreldrenes rom. Om behov for ekstrasenger kan det bestilles mot et tillegg i prisen.


Kjæledyr

Dyr er ikke tillatt.


Parkering

Det er ikke parkering tilknyttet hotellet, men rett ved er det en kommunal parkering. Prisen ligger på 22 kroner per time hverdager mellom kl. 08.00-17.00, lørdager kl. 08.00-15.00 og gratis søndager.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Safe
 • WiFi

Møte & konferanse

Hotellet har to moderne møterom, med kapasitet på inntil 30 personer. Møterommene er utstyrt med audiovisuelt utstyr, prosjektor, tavler, flipover og overhead, samt trådløst nettverk.


Hotellet passer også ideelt for de store markeringene som bryllup, konfirmasjon og bursdag. I et godt og lunt miljø skreddersys arrangementet etter kundens ønsker og behov. 

 • Møterom 1

  Number of personsMaks 50 gjester

  Møterommet er utstyrt med audiovisuelt utstyr, projektor, tavler, flipover og overhead, samt trådløst nettverk.

 • Møterom 2

  Number of personsMaks 50 gjester

  Møterommet er utstyrt med audiovisuelt utstyr, projektor, tavler, flipover og overhead, samt trådløst nettverk.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.