Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Bakeriet

Et sjarmerende og historisk hotell i hjertet av Trondheim

Hotellet ligger i den sjarmerende gamlebyen i Trondheim, rett ved fjorden og nær de mange koselige handlegatene. Innredning og interiør gjenspeiler hotellets rike historie fra den tid det var et bakeri. De 109 velholdte rommene, gjestfriheten og den rikholdige frokostbufféen sørger for et minneverdig opphold.

Rom og møterom
Hotellet har 109 velholdte og komfortable rom innen ulike kategorier. Hotellet har også to møterom, kalt Kneipen og Loffen. Begge møterom har alt av teknologisk utstyr tilgjengelig, samt vindu med bra lysinnslipp.

Restaurant og bar
I hotellet spisesal, som befinner seg midt i foajéen, serveres den bugnende frokostbufféen med kortreiste råvarer og kvalitetsbakst. Her får man følelsen av å sitte i en hyggelig bakgård. Lokalet er lyst og luftig med en eim av nystekt brød, slik det seg hør og bør i et «bakeri». 
Hotellet serverer lunsj og middag til forhåndsbestilte grupper, men har ingen åpen restaurant utover det. På hotellet er det en lobbybar hvor man kan kjøpe snacks og forfriskninger, som kan nytes enten på rommet, eller i «bakgården».

Trondheim 
I byen ved Nidelven er det mye å ta seg til med.  Trondheim har flere historiske bygg som en bør få med seg, blant annet Nidarosdomen og Erkebiskopgården.  Byen har ellers andre skjulte kunsthemmeligheter, nemlig Trondheims gatekunst. Her kan man sin egen private kunstvandring gjennom små gater og veiter i sentrum. Trondheim er også et matmekka for den som et opptatt av gastronomi, og det er ikke uten grunn at Trøndelag ble kåret til Europeisk Matregion i 2022.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1 017 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Bakeriet

Brattørgata 2, 7010 Trondheim

Telefon: +47 73991000

E-post: front@hotelbakeriet.no

Bakeriet details

Et av de mest moderne bakeriene i Europa

Som gjest her, bor man på et hotell med mye historie i veggene. Bygget ble reist etter den andre store bybrannen i Trondheims historie i 1863. Det var på denne tiden bakeriet, som ble drevet av Adolf Halseth, så dagens lys. Mer enn 12000 trøndere fikk sitt daglige brød herfra, og det ble på den tiden ansett som et av de mest moderne bakeriene i Europa. 
I hotellets hyggelige frokostsal finner man blant annet den originale bakerovnen som Halseth stekte både loff og kneipp i.  Pipene på taket, bakespader, bilder av Halseth-familien er andre minner en finner på sin vandring i korridorene på hotellet. 

Velg rom

Mat og drikke

Bakeriet breakfast area

Frokost

I hotellets spisesal, som befinner seg midt i foajéen, serveres den bugnende frokostbufféen med kortreiste råvarer og kvalitetsbakst. 


Frokosttider
Man – Fre:
06.30 – 10.00 
Lør – Søn:
08.00 – 11.00Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn under 8 år sover gratis i foreldrenes seng. Sprinkelseng er også tilgjengelig og koster 200 NOK.


Kjæledyr

Kjæledyr er velkommen mot et gebyr på 350 NOK per 2 netter, max to kjæledyr.


Parkering

Hotellet har et begrenset antall parkeringsplasser tilgjengelig, prisen ligger på 400 NOK per hotell døgn. Ingen el-bil lading tilgjengelig.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Døgnåpen resepsjon
 • Sen utsjekk
 • WiFi
 • Parkering ved hotellet
Bakeriet gym

Andre fasiliteter

- Hotellet har eget treningsrom og sauna.

- Dersom gjester ønsker å vaske klær, er dette også fullt mulig, da hotellet har et eget felles vaskerom for gjester

Møte & konferanse

117

Hotellrom

2

Møterom

50

Teater

Hotellet har to møterom, kalt Kneipen og Loffen. Begge møterom har alt av teknologisk utstyr tilgjengelig, samt vindu med bra lysinnslipp.

 • Kneipen

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area68 m2

  Møterommet har alt av teknologisk utstyr tilgjengelig, samt vindu med bra lysinnslipp

 • Loffen

  Area48 m2

  Møterommet har alt av teknologisk utstyr tilgjengelig, samt vindu med bra lysinnslipp.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.