Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i Trondheim

Ønsker du en ferie fylt med spennende historie og inspirerende kulturopplevelser, samtidig som du er omgitt av vakker natur? Sjekk ut vårt hotell i Trondheim!

Er du på jakt etter en ferie som er spekket med spennende historie og inspirerende kulturopplevelser, samtidig som du er omgitt av vakker natur? Da bør du ta en titt på vårt hotell i Trondheim – Norges tredje største by med omtrent 180 000 innbyggere. Her finnes det rom for alle personer og reiseselskap. Uansett om du reiser alene, eller sammen med vennene, familien eller partneren din.

Hoteller i Trondheim

Trondheim er en vakker by som ligger ved Nidelva. Her blandes rik historie i form av Nidarosdomen og den lille øya Munkholmen, som allerede ble nevnt i sagaene i år 995, med moderne teknologi og forskning takket være det kjente universitetet NTNU (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet). Det fyller byen med studenter, liv og bevegelse, og det finnes godt med restauranter og kaféer som du kan besøke når du har lyst på en matbit. Norges største studentfestival, UKA, arrangeres også i Trondheim annethvert år. Du bør ikke gå glipp av denne hvis du er glad i god musikk, teater og spennende kurs.

Finn ditt beste hotell i Trondheim

Når du skal booke et hotell i Trondheim, har du to forskjellige alternativ som du kan velge mellom hos oss.

Hvis du bor på Best Western Hotel Bakeriet kan du nyte behagelige rom i et unikt miljø. Bygget ble brukt til bakeri på 1800-tallet, og sporene etter dette kan man fremdeles finne i de store, bevarte bakerovnene. Dessuten huser hotellet fotografier og utstillinger på forskjellige steder i hotellet, noe som gir et unikt innblikk i byggets og kvarterets historie. Hotellet ligger kun 350 meter fra sentralbanestasjonen i Trondheim, noe som gjør det til et perfekt utgangspunkt for å utforske byens mange severdigheter. Rommene kan bookes til en god pris og passer like godt for enkeltreisende og konferansedeltakere, som for deg som leter etter et familiehotell. Her er du også velkommen til å ta med hunden mot en ekstra avgift.

Vårt andre hotell i Trondheim, Aiden by Best Western Trondheim Airport, tilbyr rimelige opphold og har sentral beliggenhet i Stjørdal, 4 km unna Trondheim lufthavn. Stjørdal togstasjon er kun noen få minutter unna hotellet. To store europeiske motorveier, E6 og E14, er like i nærheten, noe som gjør hotellet et ypperlig knutepunkt og er lett tilgjengelig for både forretnings- og fritidsreisende

Book hotell i Trondheim

Neste gang du planlegger en reise til en av Norges største byer, finner du ditt hotell hos oss! Våre hoteller i Trondheim ligger i behagelig avstand fra alt byen har å by på. Spaser langs elven eller slå deg ned på en koselig uteservering og nyt omgivelsene. Her finner du ting å se og gjøre for alle – året rundt! Bli gjerne med i lojalitetsprogrammet Best Western Rewards for å få tilgang til fordelaktige tilbud.

Ting å gjøre i Trondheim

  • Besøke Nidarosdomen – Nordens nest største katedral etter Uppsala domkirke

  • Dykke inn i Trondheims maritime historie på Sjøfartsmuseet

  • Dra på handletur eller spise god mat på Solsiden

  • Spasere eller legge ut på sykkeltur langs Nidelva

  • Ta båten ut til Munkholmen og dra på piknik eller ta et bad

Mer hotellinspirasjon