Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Fredericia

Hotell midt i Danmark – midt i naturen

Hotel Fredericia ligger midt i Danmark og danner den perfekte rammen for både ferieturen, forretninger og konferanser. Her er gjestene alltid i fokus, og det finnes opplevelser for enhver smak. Ved siden av hotellet ligger det en topp moderne idrettshall med blant annet badeland, svømmehall, treningsstudio og padelbaner. Tvers over gaten ligger Messe C – et av Danmarks største messesentre, og i tillegg ligger hotellet midt i Madsbyparken, som byr på idyllisk natur, mountainbike-bane og lekepark med gratis inngang.

På Hotel Fredericia blir gjestene møtt av moderne, lyse og stilige rom med en unik og internasjonal stemning. I tillegg har de fleste rommene flott utsikt ut over naturskjønne områder.


Restaurant Ryes

På hotellets helt nye og moderniserte restaurant RYES ønskes du velkommen til et moderne, dansk kjøkken. Her kan du smake sesongens beste råvarer mens du tar inn den flotte utsikten over sjøen og Madsby Enge. Restauranten har en unik New York-atmosfære, og når været tillater det, kan du få servert mat og drikke ute på den fine terrassen.


Grønt hotell med unike pakkeopphold

Hotellet er Green Key-sertifisert, og har forpliktet seg til å ta vare på miljøet. Det kommer ikke bare naturen til gode, men også deg som gjest, som kan glede deg over det deilige inneklimaet. Hotellet har alltid mange kreative pakketilbud å velge mellom, så du kan finne akkurat det oppholdet som passer best til deg og dine.


Svømmebasseng, golf og natur

Hotellet har en unik beliggenhet i Trekantområdet, og hotellets naboer byr på mange muligheter: Rekreasjonsområdet Madsby Parken, den Historiske Miniby, Messe C, Fredericia Golfklub og Fredericia Idrætscenter. Resepsjonen hjelper deg gjerne med å finne veien, og ofte kan du som gjest få gratis adgang til aktivitetene eller mulighet til å kjøpe billetter til spesialpriser.


Konferanser og fest

Hotellet er et av de mest brukte konferansehotellene i Trekantområdet.  Konferanselokalene har svært fleksible oppsett, og kan brukes til både mindre møter og store konferanser med opptil 250 deltakere. Alle møtelokalene er utstyrt for hybride møter og livestrømming. I tillegg er hotellet ideelt for brylluper, konfirmasjoner, markeringer av runde dager – og alt mulig annet. Hotellet har en egen nattklubb med et unikt, retro 80-tallsdesign, som danner den perfekte rammen for en minneverdig fest.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1 545 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Fredericia

Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia

Telefon: +45 75910000

E-post: info@hotel-fredericia.dk

BW Hotel Fredericia Natklubben

Nattklubben Prince Corner

Skal det være fest, så skal det være fest! Og da er det nattklubben Prince Corner på Hotel Fredericia som gjelder. Nattklubben er inspirert av det fantastiske 80-tallet, og er et supert sted å avholde festen på. Her er stilen retro-cool med loungesofaer, behagelig dempet lys og en super atmosfære. Både bedrifter og privatpersoner kan leie nattklubben og holde festen i gang hele natten.

Velg rom

Mat og drikke

BW Hotel Fredericia Restaurant

Restaurant i New York-stil

Restaurant RYES er en moderne restaurant med plass til 180 gjester. Kjøkkenet har en forkjærlighet for spennende, klassiske retter med små moderne innslag fra det nordiske kjøkkenet. De liker også å ta med syltede, tørkede eller andre egenproduserte unike og velsmakende smakskombinasjoner til glede for gjestene.

BW Hotel Fredericia Barlounge

Nyt en kald drink

I restauranten finner du også hotellets bar, som er et hyggelig og populært møtested med et stort utvalg drikke med og uten alkohol.

BW Hotel Fredericia Morgenbuffet

En flott start på dagen

Få en super start på dagen med en lekker og frisk morgenbuffet i den hyggelige restauranten vår. Vi tilbyr et bredt sortiment av både lokale og økologiske råvarer samt varme og kalde fristelser. Vi har et sterkt fokus på å gi alle gjestene en best mulig start på dagen med en god og næringsrik frokost. Frokosten serveres man–fre mellom 06:00–10:00, lørdag 06:30–10:00 og søndag 07:00–10:30. Pris: 130 DKK per person per dag.

90 kr per barn (under 12 år) per dag.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tre år bor gratis i eksisterende senger sammen med to betalende voksne.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et tillegg i prisen på 250 kr. per dyr per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Ved registrering er gratis parkering tilgjengelig på hotellets store parkeringsplass. Her finnes det også ladestasjoner for elbil.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Salong/bar
 • Gratis parkering
 • Konferansefasiliteter
 • WiFi
 • Døgnåpen resepsjon
 • Renseri

Aktiv ferie

Naboeiendommen er en idrettshall med et treningsstudio som hotellets gjester fritt kan benytte. I tillegg er det et svømmebasseng med fri adgang første gang for hotellets gjester. Ved flere besøk kan du kjøpe billetter i resepsjonen til nedsatt pris.

Møte & konferanse

118

Hotellrom

10

Møterom

240

Teater

Hotel Fredericia er et profesjonelt konferansehotell med svært sentral beliggenhet i Danmark, som tilbyr alt som skal til for å avvikle en vellykket konferanse. Som arrangør kan du føle deg trygg fra start til slutt – hotellet tar seg av all logistikk, forpleining og sparring rundt spesielle aktiviteter.

 • Konferanserom 1

  Number of personsMaks 36 gjester

 • Konferanserom 2

  Number of personsMaks 45 gjester

 • Konferanserom 3

  Number of personsMaks 45 gjester

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.