Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotell Savoy

Moderne hotell sentralt i Luleå

I Luleås hovedgate i hjertet av byen ønskes du velkommen til Best Western Plus Hotel Savoy. Her bor du på et fullservicehotell med gjennomtenkt innredning og flere restauranter. Her ligger alt til rette for å kombinere arbeid og avkobling med konferanselokaler for opptil 100 deltakere og et herlig spa.

Spennende rom i ulike størrelser

Best Western Plus Hotell Savoy tilbyr 76 moderne rom som er innredet med beroligende farger og fine detaljer. Her kan du overnatte i et romslig dobbeltrom eller en av hotellets suiter. De større suitene har egen badstue og badekar. For varme dager har vi komfortkjøling i alle rom.


Restauranter og barer som er åpne hver dag, hele året

Hotellet har to restauranter og to barer, en cocktailbar og en vinbar, som tilbyr alt fra små smakebiter til større smaksmenyer, vinsmaking og alt i mellom. I tillegg til frokost tilbyr Ego Bar & Restaurang tallerkenservert lunsj og middag i form av små, mellomstore og større retter. Helgene på Ego er en opplevelse i seg selv. Det begynner med lunsjen på fredag, der en DJ slår an stemningen, før vi fortsetter med en afterwork som går over til kveldens menyer. Lørdagene starter med en brunsj med DJ, og etter det er gjelder en egen barmeny frem til kveldens bordsetning. På søndager tilbyr vi barmenyen og ulike temamenyer. På Trattoria Montecchio kan du nyte italiensk mat og drikke fra ettermiddagen til kvelden. Her ligger hotellets vinbar, med kyndig personale. På trattoriaen kan du stikke innom når det passer deg. Enklere blir det ikke!


Ting å gjøre i Luleå

Luleå er en vakker by som byr på minneverdige opplevelser året rundt. Om sommeren kan du oppleve midnattssolen, den vakre skjærgården og et pulserende byliv. Om vinteren kan du oppleve byens isveier til fots, med spark eller på skøyter, eller utforske andre snøfylte naturopplevelser med gode sjanser for å oppleve det magiske nordlyset. I Luleå kan du gå på fotturer, klatre, padle, sykle, fiske, svømme og ri, og kjøre både snøscooter, ski og hundespann. Du kan også besøke ulike museer, Teknikens Hus, Luleå domkirke og verdensarvstedet Gammelstad kyrkstad. Eller hvorfor ikke dra på shopping i sentrum eller på shoppingområdet Storheden?

Kundevurderinger: 4,2/5 (2 012 anmeldelser)
Best Western Plus Hotell Savoy

Storgatan 59, 972 31 Luleå

Telefon: +46 92019500

E-post: info@hotellsavoy.se

Savoy Art

I hotellbaren finner du Savoy Art – en kunstutstilling der både etablerte kunstnere og amatører inviteres til å stille ut verkene sine i en periode på 2 måneder hver. Savoy Art viser frem alt fra fotokunst til malerier, og med en ny utstilling annenhver måned skapes et unikt og skiftende miljø på Ego Bar & Restaurang der kunsten liver opp rommet. Utstillende kunstnere får mulighet til å holde en åpning i lokalene for hver utstilling, og all kunsten er til salgs.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant Ego chambre separee BW Plus Hotell Savoy Lulea

Ego Bar & Restaurang

Ego er en møteplass for alle anledninger – lørdagsbrunsjen med vennegjengen, forretningslunsjer, middag med bursdagsbarnet eller after work med kollegene. Her serveres velkomponerte små, mellomstore og større retter som kan kombineres ut fra dine ønsker.

Bar Trattoria BW Plus Hotell Savoy Lulea

Trattoria Montecchio

Mat- og vinbaren Trattoria Montecchio serverer det beste av italiensk mat: pizza og pasta. I tillegg kan du kose deg med snacks, iskrem og utvalgte viner. Trattorian ligger i lobbyen på hotellet, og er åpen fra ettermiddag til kveld.

Breakfast Area BW Plus Hotell Savoy Lulea

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant trattoria BW Plus Hotell Savoy Lulea

Afternoon tea

På søndager tilbyr hotellet afternoon tea for påfyll av energi før shoppingturen, som en liten luksus i helgen eller for å feire noen du er glad i.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn på opptil fem år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 200 SEK per besøk.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Mot en avgift tilbyr hotellet oppvarmet garasje med tilgang til elbillading.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Bankettfaciliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Renseri
 • Treningsstudio
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Ismaskin
 • Jacuzzi
 • Garderobe
 • Salong/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • Spa
 • Badstue
Spa BW Plus Hotell Savoy Lulea

Spa

På hotellets spaavdeling kan du lene deg tilbake i en varmende badstue eller senke deg ned i et stort og herlig boblebad. Mellom hvert bad kan du ta deg noe godt å spise og drikke i de komfortable lenestolene ved bassengene.

Gym BW Plus Hotell Savoy Lulea

Treningsstudio

Hvis du vil holde treningen ved like under oppholdet, kan du benytte deg av hotellets moderne treningsstudio. Her finner du frivekter og apparater for å trene både styrke og kondisjon, i tillegg til utstyr som benker, matter og medisinballer.

Møte & konferanse

76

Hotellrom

8

Møterom

100

Teater

Hotellet tilbyr åtte fleksible lokaler med moderne utstyr som passer for både mindre møter og større konferanser. Her kan man delta både fysisk og digitalt, samt ha hybridmøter. Kombiner gjerne konferansen med vin-, øl- eller ginsmaking, en god middag på Ego Bar & Restaurang eller avkobling i hotellets spa.   Når du leier et lokale på Best Western Plus Hotell Savoy, er tilgang til konferansesalongen inkludert. Her kan man forsyne seg med frukt, søtsaker, kaffe, te og vann.

Konferansebooking

E-post: konferens@hotellsavoy.se

Telefon: +46 920 195 00

 • Connecting People

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area117 m2

  Connecting People er egentlig to lokaler som er avdelt med en skillevegg. Sammen har lokalene kapasitet for 100 deltakere i kinooppsett, noe som passer for større arrangementer som foredrag og paneldebatter.

 • Move your mind

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area121 m2

  Move your mind er et stort lokale som kan møbleres på ulike måter etter ønske og behov. Her finnes det avansert teknisk utstyr og mulighet for videokonferanser.

 • Connecting

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area63 m2

  Connecting er et fleksibelt rom med plass til opptil 40 deltakere, der man kan delta fysisk eller via videolink. Connecting kan slås sammen med lokalet People.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.