Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

En perle i havgapet omkranset av spektakulær natur!

Ute i havgapet på en liten holme i Tjelsundet, ligger historiske Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection. Området som i eldre dager var et handelssted og et viktig stopp i den travle skipsleden som fraktet folk og varer fra sør til nord, er i dag en hotelldestinasjon av de sjeldne. Enten man vil oppleve storslått natur og nordlys utenfor hotellvinduet, eller sjarmerende byggverk fra 1700-tallet - så er dette stedet for de aktive, eventyrlystne eller naturelskende.

Rom og fellesområder
Hotellet tilbyr komfortable rom i ulike kategorier og størrelser.  På eiendommen ligger flere bygg. Brygga, Storgården, Stabburet, en vedfyrt badestamp og en frittstående badstu med utsikt mot havet. I Storgården, en sveitservilla i dragestil bygget i 1906, er det herskapelig møblerte stuer med håndmalt tapet, rosetter og lysekroner. Det er fem suiter og to standard dobbeltrom. På Brygga finner man restauranten, 10 hotellrom, konferanserom og uteservering. Utsikten fra hotellrommene og restauranten er spektakulær! 

Frokost og restaurant
Hotellet tilbyr en rikholdig frokostbuffet hver morgen.
Restauranten på Brygga tilbyr enkle retter på dagtid, og husmannskost om kvelden. Her ønskes hotellets gjester, de lokale på Sandtorg og forbipasserende båtturister velkommen.

Sandtorg 
Man trenger ikke å reise langt når man bor på Sandtorgholmen. Hotellet er omkranset av vakker og vill nordnorsk natur. Det beste er at det er like vakkert og magisk, både sommer og vinter. Om sommeren er området som skapt for fjellturer, fisking, padling, dykking eller solslikking på de hvite strendene. På vinterstid er det flotte forhold for skigåing, truger eller ta en organisert eller egen nordlyssafari. Havfiske er like aktuelt uansett årstid, og man får alltid noe på kroken her, det garanteres av det lokale vertskapet. Ønsker man et adrenalin-kick, finnes det muligheter for ekstremsport på sjø også, blant annet rib-turer. Hotellet samarbeider med flere aktører som kan tilby det meste av aktiviteter man kan ønske seg i vakre nord. 

Kundevurderinger: 4,3/5 (58 anmeldelser)
Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Tjeldsundveien 938, 9430 Sandtorg

Telefon: +47 77028000

E-post: sandtorg@sandtorgholmen.no

Historien om Stabburet (brudesuiten)

Fra 1750 og utover opplevde handelsstedet, Sandtorg, hele tre branner, og det eneste bygget som overlevde alle brannene, var det lille røde stabburet. Stabburet står der den dag i dag, i all sin prakt og fungerer som hotellets brudesuite.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frokost

Frokostbuffé
Serveres i restauranten på Brygga.


Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!Sandtorgholmen Brygga restaurant

Kafé og restaurant

Restauranten på Brygga tilbyr enkle retter på dagtid, og husmannskost om kvelden. Her er det mulig å dekke opp til 60 personer. Omgivelsene og størrelsen passer derfor utmerket til større selskap.

Sandtorgholmen conference room

Vinkjelleren

Mellom Storgården og Brygga, ligger en skjult skatt, Vinkjelleren, også kalt Malagakjelleren. I gamle dager ble det lagret vin til 8 kirkesogn. Vinen ble importert fra Malaga og ble lagret på eikefat. Vinkjelleren kan bookes til ulike sosiale arrangement, og setter en unik ramme rundt alle typer arrangement. Det er kapasitet til å ta i mot opptil 30 gjester til vinsmaking og selskaper med enkel servering.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Et barn inntil 12 år bor gratis sammen med voksen i eksisterende seng. Ekstraseng kan bestilles mot et tillegg på 200 NOK per natt.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et gebyr på 400 NOK per opphold, merk at det er noen begrensninger.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering, men har foreløpig ikke lademuligheter for elbil tilgjengelig.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Døgnåpen resepsjon
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Utendørs parkering
View

Aktiviteter

- Hotellet tilbyr badstu og badestamp for ekstra velvære til sine gjester, mot et tillegg.
- Hotellet tilbyr «Sandtorgholmen Aurora Base Camp» Det vil at personalet har opplæring i hvordan nordlys oppstår, når man kan forvente å se nordlys, og peke ut steder på Sandtorgholmen hvor man kan forvente å få gode bilder. At man faktisk kan få gode nordlysopplevelser på selve stedet er unikt.

Møte & konferanse

0

Hotellrom

1

Møterom

60

Teater

Konferanserommet ligger i Bryggehuset og  har projektor, flip-over og digitalt whiteboard tilgjengelig, samt vindu med havutsikt.

Konferansebooking

E-post: sandtorg@sandtorgholmen.no

Telefon: +47 77 02 80 00

 • Konferanserom

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area94 m2

  Konferanserommet har projektor, flip-over og digitalt whiteboard tilgjengelig, samt vindu med havutsikt.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.