Salg & Marked

Salg og markedsføring er nøkkelen til økte inntekter, og gjennom et effektivt arbeid med merkevaren, kunder og våre mange kommunikasjonskanaler, sørger vi for å øke synligheten til ditt hotell.

For at vi sammen skal kunne øke inntektene og kjennskapet til ditt hotell er det viktig med en direkte  og god forbindelse mellom hvert hotell og Best Western Hotels & Resorts. Dette gode samarbeidet opprettholdes og styrkes ved direkte kommunikasjon, seminarer og regionsmøter. Vi stiller alltid til rådighet når det gjelder support til salg og markedsføring.

 

Salg

Salgsorganisasjonen til Best Western har ambisjoner om å gi medlemshotellene en god lønnsomhet gjennom regionale, skandinaviske og globale losji- og konferanseavtaler. Vårt salgsteam er strategisk plassert i Skandinavia og skaper nærhet til kundene og medlemshotellene. Videre har vi et aktivt og nært samarbeid med Best Western Worldwide Sales kolleger som gjør at hvert medlemshotell er tilgjengelig og synlig på verdenskartet, og vi skaper økte markedsandeler for alle Best Western hoteller.

Firma/reisebyråer

Vi har en stor kundebase som har bedriftsavtaler som driver volumer til ditt hotell. Både i form av overnattinger og konferanse bestillinger.
Vårt mål er at vi i felleskap maksimerer lønnsomheten for deg og ditt hotell.

Ferie/ Fritid

Vi arbeider kontinuerlig med å styrke samarbeidet med bedrifter og arrangører innenfor fritidssegmentet, for på best måte skape volumer til hoteller i denne kategorien.

Salgsupport

Samarbeidet mellom hotellet og Best Western Hotels & Resorts er viktig for at vi tilsammen kan skape enda flere muligheter for salg som gir økt omsetning. Denne relasjonen forsterker vi gjennom opplæring, ulike verktøy og regionale aktiviteter.

Meeting

Marked

Best Western er en sterk merkevare, og som hotell i en global kjede får du tilgang til både globale og nasjonale kampanjer. For å kunne markedsføre hotellene best mulig har vi dessuten et tett samarbeid med andre sterke merkevarer. Vi streber etter å være synlige på alle plattformer og være attraktive for alle gjester. Kampanjene er skreddersydd for å passe våre gjester og våre hoteller, og bidrar til både merkevarebygging og salg som gir økte inntekter.

Markedsavdelingen sikrer også at kjeden og hotellene våre er synlige både på sosiale medier som Adwords-annonser og i andre viktige kanaler. Som medlemshotell har du tilgang til mange profesjonelle verktøy for din egen markedsføring i form av trykksaker, giveaways, nettsider og reklame assistanse. Vi hjelper deg med å håndtere informasjon og opplæring for nye medarbeidere, og er alltid tilgjengelig for støtte og spørsmål.

I vårt arbeid med å styrke Best Western som merkevare oppfordrer vi hotellene til å benytte seg av felles kampanjer fordelt over høy- og ikke minst lavsesonger. Vi gir deg også anledning til å delta i bestemte kampanjer i samsvar med hotellets eget behov for økt salg i de ulike segmentene.

Vi skaper også konsepter for å tiltrekke oss nye segmenter av kunder og gjester, alt for å generere inntekter til ditt hotell - til rett pris i rett tid. Noen eksempler på konsepter er familiehotell, Best Sport og Best Breakfast by Tina. Sammen med deg som hotell jobber vi hardt for å øke vår synlighet, fremme merkevaren og på lang sikt, gjennom et sterk felles budskap, skape større lønnsomhet for våre medlemmer / hotell.

Menu

 Bokmål
Menu