Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i København

København er det ultimate reisemålet for livsnytere – her kan du nyte mat i verdensklasse, godt øl, herlige butikker og en rekke andre spennende og berikende opplevelser.

Fantastisk mat, billig øl og utrolig shopping – København er den ultimate livsnyterdestinasjonen i Norden. Den danske hovedstaden har utallige spennende og berikende opplevelser å by på. Delta i lek og moro på det sjarmerende tivoliet, nyt et fantastisk måltid i Nyhavn, fråts i de nydeligste bakverk på Lagkakehuset eller lær noe nytt på et av de mange spennende museene – og det beste av alt, dette er bare en brøkdel av alt du kan oppleve i denne sjarmerende lilleputtmetropolen. Å bo på hotell i København er også noe vi nordmenn elsker å se frem til. Danskene er viden kjent for sine ekstravagante frokoster, med ekte salami, grove posteier, alle typer brød du kan tenke deg og masse fersk frukt. København har alt og mere til, og et opphold her er aldri noe man angrer på!

Hoteller i København

Finn ditt beste hotell i København

Når du skal på Glyptoteket for å beundre mumier den ene dagen og ut og feste den neste, er det praktisk å bo på et sentralt hotell i København. Ved Kongens Nytorv og i nærheten av praktiske kollektive knutepunkter og shoppinggata Strøget, kan vi nevne Hotel City Copenhagen. Vil du bo midt i gryta, rett utenfor portene til det legendariske tivoliet, er Hotel Hebron et godt tips. Det blir som regel mye trasking gatelangs når man er i Køben, så det er gull verdt å bo så nære sentrum som mulig. Da har du også enkel og rask tilgang på alle de fantastiske butikkene som ligger i sentrum av storbyen. Nydelige nisjebutikker, imøtekommende mennesker og lave priser – København er en by nordmenn aldri går lei av å besøke. Når du finner hotellet som er perfekt for deg, blir det enda enklere å komme tilbake igjen og igjen.

Bo smart på hoteller i København

Når du ser på hoteller i København, er det lurt å tenke over hva kriteriene dine er først. Hva er viktig for deg? Sentral beliggenhet, eller pris? Mulighet for sen utsjekk, eller gratis parkering? Når du så har funnet ut av hva du trenger, blir jobben med å finne ditt beste hotell i København mye enklere.

Hvis du i tillegg er medlem i et lojalitetsprogram som Best Western Rewards, opptjener du poeng hver gang du bor på et Best Western-hotell. Poengene kan du bruke på ting som gratisnetter eller gavekort hos alle Best Westerns partnere. I tillegg vil du motta tilbud og kampanjer som kun tilbys medlemmer. Dermed får du mer penger til overs som du kan bruke på en bedre middag, eller shopping mens du er på ferie i København.

Ting å gjøre i København

  • Spis pulled pork i Kødbyen, Købens svar på Meatpacking district i New York

  • Stikk innom Tyco Brahe Planetarium for en garantert unik opplevelse for hele familien

  • Oppdater deg på de nyeste interiørtrendene på Illum ved Kongens Nytorv

  • Ta Instagramvennlige bilder og få adrenalindosen din samtidig på Tivoli!

  • Tilbring en varm sommerdag i idylliske Amager strandpark