Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Astoria, BW Signature Collection

Historisk hotell i unik art deco-stil

Det arkitekttegnede og historiske Hotel Astoria har førsteklasses beliggenhet, en spennende historie og vakker design – med en helt unik stil. Den stemningsfulle innredningen tar gjestene med på en reise til en svunnen tid, og akkurat som i gamle dager kan gjestene glede seg til service av ypperste klasse.

Historisk boutiquehotell  

Hvis du vil oppleve det ekte, gamle og evig populære København, er Hotel Astoria stedet å bo. Det elegante boutiquehotellet ligger som en hemmelig perle midt i hjertet av København. Herfra er det en 4-minutters spasertur til den eventyrlige fornøyelsesparken Tivoli og to minutters spasertur til Danmarks mest berømte handlegate, Strøget.


Nyrenovert og stilfullt

Hotellet ble bygget kort tid før 2. verdenskrig. Stilen er art deco, elegant og bevart med en autentisk look. Uttrykket er unikt, særlig med de originale svingdørene – som er de første av sitt slag som ble laget i Danmark. Hele bygningen er også fredet.


Sjelfulle klenodier  

Hotellets sjel og sjarm skyldes ikke bare at det er gammelt og ærverdig, men også at resepsjonen og lobbyen har en rekke ulike historiske klenodier som understreker hotellets historie.


Fyrverkeri og uteområde

Hotellet har 93 rom, og flere av dem har balkong og utsikt til den folkerike og vakre gamle hovedstaden. Om sommeren har mange av rommene også utsikt til det verdensberømte Tivolifyrverkeriet. I tillegg finnes det et møblert uteområde for hotellets gjester.


Sykkeltur og turistattraksjoner  

Uansett om du er på storbyferie eller bare så vidt innom, er det vel verdt å ta en tur rundt i byen på sykkel og til fots. Hotellet har en egen sykkelutleie, og den sentrale beliggenheten gjør at hele 56 turistattraksjoner ligger innenfor én kilometers radius.

Kundevurderinger: 4,1/5 (785 anmeldelser)
Hotel Astoria, BW Signature Collection

Banegårdspladsen 4, 1570 København

Telefon: +45 44401001

E-post: hello@hotelastoria.dk

BW Hotel Astoria Reception

Stasjonshotell for Danmarks Statsbaner

Hotellet ble bygget i 1935 som det første luksushotellet for konduktører i København. Bygningen ble tegnet som stasjonshotell for Danmarks Statsbaner av den kjente danske arkitekten Ole Falkentorp, og har blitt nominert til arkitekturpriser av riksavisen Berlingske Tidende. Hotellet drives av norske CIC Hospitality.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobby area

Lekre drinker

Hotellet har et svært populært loungeområde med et bredt utvalg drinker. I tillegg til å være et attraktivt sted for hotellgjestene, kommer det også mange forbipasserende innom for et glass eller to i det stemningsfulle loungeområdet.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opp til 12 år er gratis sammen med to betalende voksne.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et gebyr på 300 DKK.


Parkering

På grunn av hotellets sentrale beliggenhet tilbyr hotellet dessverre ikke parkering. Personalet står imidlertid alltid klart til å veilede gjestene til nærmeste og billigste parkering og ladepunkter i området.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Utendørs parkering

Møte & konferanse

Hotellet har ingen egne møtelokaler, men det finnes et mindre lokale med plass til 12 personer, der gjestene kan sitte uforstyrret. Lokalet er gratis for hotellets gjester, og det står alltid dekket opp med friskt vann, kaffe, te og frukt.

Konferansebooking

E-post: hello@hotelastoria.dk

Telefon: 0045 4440 1001

    Hvorfor BW Signature Collection?

    Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.