Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller med jacuzzi

Ta en pause fra hverdagen og sjekk inn på et hotell med jacuzzi på rommet. Med din helt egen private badestamp kan du og følget ditt bade så lenge dere vil. Nesten som deres eget private spa.

Vil du tilbringe hele ettermiddagen i badekaret med et glass bobler? Eller vil du heller synke ned i det varme vannet og høre på en lydbok? På et hotellrom med jacuzzi kan du gjøre akkurat det du vil. Hos Best Western kan du finne flere hoteller med boblebad på rommet. Få ting er så avslappende som å kunne synke ned i et deilig bad etter en lang dag. For de som lengter etter et boblebad som ikke trenger å være på hotellrommet, finnes det flere alternativer.

Gjelder utvalgte rom

Hoteller med jacuzzi

Selv om mange synes det er herlig å bade i boblebad, er det langt fra alle som ønsker eller har mulighet til å installere en i hjemmet sitt. Derfor er det et perfekt alternativ å kunne gå inn på et hotell med jacuzzi på rommet for å kjenne de fine boblene som sakte varmer kroppen. Feir noen, eller noe ved å sjekke inn på et hotellhotell med jacuzzi på rommet i noen dager. Har du lyst til å feire bursdag eller kanskje planlegge en koselig venninnehelg? Få kvalitetstid med dine kjære i et avslappende miljø. En dag eller helg med godt selskap, hotellfrokost, aktiviteter og eget bad setter gullkanten på enhver hverdag! Hvorfor ikke ta med ansiktsmaske, hårinnpakning etc for et ekstra luksuriøst hjemmespa på hotellrommet? Å ha et helt eget boblebad på rommet setter også prikken over i-en på de fleste romantiske hotellopphold.

20% rabatt i sommer

Strand, by, skog, fjell og fantastisk frokost. Nå er sommeren her, og du får 20% når du booker minst to netter på et av våre 191 like ulike hoteller i Skandinavia. Mon tro om du klarer å besøke dem alle? Psst. 25% for medlemmer!

Ta meg til kampanjen

Oppdag flere av våre like ulike hoteller: