Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hoteller i Oslo

Enten formålet med Oslo-besøket er jobb, ferie eller begge deler, kan du forhøye oppholdet med en rekke aktiviteter, restauranter, severdigheter og utflukter.

Som Norges største by og hovedstad er det helt naturlig at Oslo har utviklet seg til et midpunkt for opplevelser innen kultur, samfunnsliv, arkitektur, kunst og alt mulig annet. Oslo er fortsatt i vekst og kan tilby et bredt spekter av opplevelser og attraksjoner til besøkende. For deg som skal besøke denne vakre hovedstaden, finnes det også et spennende utvalg å velge mellom når du skal finne et godt hotell i Oslo.

Hoteller i Oslo

Planlegger du et besøk til storbyen sammen med kollegaer, familie, din kjære eller venner, anbefaler vi et av våre Best Western Hotell i Oslo. Enten kan du bo midt i den pulserende bykjernen, eller du kan nyte fredelige omgivelser i storbyens mange naturområder eller parker.

Finn ditt hotell i Oslo hos Best Western

Best Westerns hoteller er kjent for koselig atmosfære, den personlige betjeningen, høyt servicenivå, den gode hotellfrokosten samt myke, deilige og eksklusive senger. Rommene er innbydende og fås i ulike størrelser etter behov. Byens mange restauranter sørger for unike mat- og smaksopplevelser, og noen har også vakker utsikt over Oslo. Er du kultur- og kunstinteressert, kan et besøk på Nationaltheatret være interessant. Dersom du elsker musikk og dans, kan det pulserende nattelivet oppleves på en av storbyens mange barer eller diskoteker. Reiser du med familien, vil et besøk på Tusenfryd garantert skape glede og moro for både barn og voksne. Imens kan du bo på Best Western – beste hotell i Oslo!

Overnatt på hotell i Oslo sentrum – en unik opplevelse

Våre Best Western Hotell i Oslo sentrum byr på unike opplevelser. Lei en av bysyklene for å oppleve Aker brygges yrende folkeliv og mange restauranter. Ta T-banen til Vigelandsparken for å beundre vakre skulpturer, deriblant den kjente Sinnataggen. Eller besøk Sognsvann, som egner seg for spaserturer, grilling, bading og løping. Søker du vakre naturopplevelser i skog og «Marka», tar reisen med T-banen kun 15–20 minutter.

Ting å gjøre i Oslo

  •  Ta en drink på Internasjonalen

  •  Shop deg gjennom Karl Johan

  •  Besøk Det kongelige slott

  •  Se skulpturene i Vigelandsparken

  •  Utforsk naturen i Nordmarka

  •  Besøk det prisvinnende Operahuset

Mer hotellinspirasjon