Norway

 Å besøke denne delen av verden er som å se tilbake på skapelsen av jorden med isbreer, is, fjorder og fosser, som er perfekt bevart. Norge tilbyr mange tur- og sykkelstier, elver for rafting og snødekte fjell for ski. Her samles friluftselskere, og det er virkelig noe for enhver smak!

Det er mange muligheter for å utforske de over tusen dype fjordene fra siste istid, de høye klippene, fossene og det dype saltvannet. Reinsdyr, moskusokser og hvaler er bare noen av de ville dyrene som hører hjemme her. Avhengig av hvilken tid på året du besøker Norge, kan du nyte nordlyset og beundre midnattssolen.

Oslo er en moderne by med elegante bygninger og en rekke museer, det mest populære er Viking Ship Museum, med noen av de best bevarte vikingskipene. Her kan du besøke topprangerte restauranter og nyte både tradisjonelle og internasjonale smaker.

Et annet populært reisemål er Stavanger, setet for landets oljeoperasjoner. Til tross for denne høyteknologiske industrien beholder Stavanger fremdeles sjarmen til den gamle byen med trange gater og vakkert bevarte trebygninger. En rekke fjorder, Stavanger domkirke og Sverd i fjell er noen av de største attraksjonene for besøkende til Stavanger. Preikestolen har en fantastisk oversikt over Lysefjord.

 

 

 

 

 

 

 

 

Utvalgte destinasjoner i Norway

Hoteller i Oslo


Hoteller i Bergen


Hoteller i Stavanger


Hoteller i Gardermoen


Hoteller i Kongsberg


Hoteller i Trondheim


Hoteller i Sogndal


Hoteller i Steinkjer


Utforsk nærliggende destinasjoner
  • 1 Natt

Oppdater

Menu

 Bokmål
Menu