Hoteller i Oslo
Minimere
  • 1 Natt

Oppdater

Hoteller i Oslo

Som Norges største by og hovedstad er det naturlig at Oslo har vokst seg til å bli sentrum av opplevelser innen kultur, samfunnsliv, arkitektur, kunst og mye mer. Oslo vokser raskt, og kan tilby et bredt spekter av opplevelser og attraksjoner for besøkende. For de som skal bli værende i byen noen dager finnes det også mange flotte hoteller i Oslo.   

Ikon som forestiller en koffert fra title i DAMLes mer om Oslo

Mellom slagene på hotell i Oslo

Uansett hvorfor du besøker Oslo er det ganske sikkert at du vil finne aktiviteter, restauranter og steder etter din smak. Hvis du er glad i å rusle rundt er Oslo en ypperlig by for fotgjengere, faktisk jobbes det svært målrettet mot mindre biltrafikk og flere gågater i bykjernen, som et ledd i å skape et bedre bymiljø. Starter du i sentrum nær sentralbanestasjonen kan du rusle gjennom Operapassasjen til Youngstorget, hvor det ofte holdes markeringer og samlinger, og hvor man kan ta en drink på Internasjonalen, eller få et overblikk over byen fra takterassen på Stratos. Et steinkast unna Youngstorget finner man Karl Johan, Oslos paradegate som går forbi Stortinget, deler av Universitetet og frem til Slottet. Er man på plass til rett tid kan man få med seg en gardeoppvisning fra vaktene foran Slottet.

Dersom man etterhvert begynner å bli litt lei av å gå, kan man leie en av de mange bysyklene for å fortsette ferden videre. Kanskje sykler man ned til Rådhusplassen rett ved Aker brygge – rådhuset i seg selv er en imponerende bygning i teglstein med friser av Harald Harråde på vestveggen, St. Halvard på veggen mot fjorden og motiver fra Edda-diktningen. Fortsetter man videre langs Aker Brygge kan man kjøpe ferske reker fra båtene som ligger til kai, og det er flust med kaféer og spisesteder for den som trenger en liten pause. Fortsetter man vestover mot Majorstuen kan man besøke den vakre Vigelandsparken som inneholder over 200 skulpturer av mennesker i full størrelse og i alle livets faser. Der kan du blant annet beundre den internasjonalt kjente skulpturen Sinnataggen.

Et av de unike aspektene ved Oslo er at til tross for å være Norges største by, er det kort vei til naturen og "Marka". Ta T-banen i kun 15-20 minutter og du befinner deg i skogene rundt Oslo hvor du kan gå i timevis uten å møte et menneske. Tar du turen til Sognsvann er det ofte flere andre som har funnet veien for en joggetur, badetur eller grilling, men derfra er det kort vei til total stillhet og ro. Vinterstid er det fine løyper, og mange legger turen til Frognerseteren for kaffe og vafler.

Opplevelser fra morgen til kveld

Etter en lang dag på farten er det deilig å komme tilbake til hotellrommet og strekke litt på bena. Har du valgt et Best Western-hotell kan du glede deg over bo på et av de beste hotellene i Oslo, med hyggelig og personlig betjening, deilige og myke senger og kanskje den beste hotellfrokosten i hele byen. Når kvelden kommer er det mange bra restauranter å velge mellom, Ekebergrestauranten har flott utsikt over hele Oslo. Theatercaféen rett ved Nasjonalteateret har mye kulturhistorie i veggene, og frekventeres i dag av kjente navn både innen kultur og næringsliv.

 

Noe for alle

Enten du skal til Oslo på helgetur eller ferie, med venner, familie eller kollegaer, ta deg tid til å oppleve denne vakre byen i ro og mak. Velg om du vil ta inn på hotell i Oslo for en 100% storbyweekend midt i bykjernen med hovedstadens travle puls, eller om du vil finne fred og ro i en av byens mange parker eller naturområder rundt bykjernen. 


Ikon som forestiller et kart med kartmarkør BBTing å gjøre i Oslo

  •  Ta en drink på Internasjonalen
  •  Shop deg gjennom Karl Johan
  •  Besøk Det kongelige slott
  •  Se skulpturene i Vigelandsparken
  •  Utforsk naturen i Nordmarka
  •  Besøk det prisvinnende Operahuset

Filter
 Filter
FilterBest Western Plus

41.8 mi / 67.3 km

no

NOK

1075.00

Velg hotell

Best Western Plus

0.3 mi / 0.5 km

no

NOK

799.00

Velg hotell

Best Western

0.9 mi / 1.4 km

no

NOK

699.00

Velg hotell

Sure Hotel Collection

0.5 mi / 0.8 km

no

NOK

795.00

Velg hotell

Best Western

27.5 mi / 44.3 km

no

NOK

695.00

Velg hotell

Menu

 Bokmål
Menu