Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Snøsikre hoteller i Skandinavia

Vi tør ikke love 100 % snøgaranti, men her har vi listet opp våre hoteller på steder hvor det er stor sjanse for snø i vinter.

Sandtorg

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection

Sandtorgholmen Hotel, BW Signature Collection ligger idyllisk til i Lofoten på en halvøy som stikker ut i Tjeldsundet og skiller Hinnøya fra det norske fastlandet. Hotellet ligger 33 km sør for Harstad og kun 28 km fra Harstad/Narvik Evenes lufthavn. Sandtorgholmen Hotel ligger i vakre naturomgivelser som byr på et utvalg av kultur- og friluftsopplevelser som løyper for både ski- og trugeturer samt fiske- og kajakkmuligheter.

Se hotellet

Holmenkollen

Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection

Elsker du å gå på ski og være i skogen? Da er Voksenåsen Hotel perfekt for deg. Med vår beliggenhet i Nordmarka er du kun 5 minutters kjøring fra tre fantastiske friluftsaktiviteter: Tryvann, Holmenkollen nasjonalanlegg og Nordmarka.

Se hotellet

Sverige

Sälen, Sverige

Best Western Stöten Ski Hotel

Sjekk inn på det koselige Best Western Stöten Ski Hotel i Sälen og bo midt i hjertet av Stöten. Åsene venter like utenfor inngangen. I tillegg har du nærhet til både Vattufjäll med sine fantastiske bade- og spafasiliteter. Ønsker du å slappe av og ha det gøy med et slag bowling, har du også muligheten til dette på torget rett overfor hotellet.

Se hotellet

Kiruna, Sverige

Best Western Hotel Arctic Eden

Best Western Arctic Eden Hotel er et samisk-inspirert hotell med hjerte og stort fokus på gjesten. Bygningen var opprinnelig en skole, men er omgjort til et vakkert hotell, hvor gjestene tilbys komfortable og romslige lokaler som egner seg for både ferier og jobb. Alle rommene er smakfullt innredet med samisk-inspirert kunst av Kirsi Säisä, som selv er en av eierne.

Se hotellet

Sverige

Våre hoteller i Östersund

Her i Jämtlands dype skog, langt unna storbyens støy, er det både frisk luft og høyt til himmelen. Östersund kalles også Sveriges hjerte, da det er landets mest sentralt beliggende landområde. Et annet kallenavn er Winterbyen, da Östersund er en skikkelig skiby. Området rundt Östersund er et av landets mest snøsikre steder og har en rekke fantastiske skianlegg.

Våre hoteller i Östersund:

Luleå, Sverige

Best Western Plus Hotell Savoy Hotel

Å unne seg et hotellopphold en gang i blant er som regel godt for både kropp og sjel, og det gjelder absolutt også om du kommer til Best Western Plus Hotell Savoy i Luleå. På dette luksuriøse og moderne hotellet kan du alltid forvente mer enn et vanlig hotellopphold.

Se hotellet

Sverige

Våre hoteller i Umeå

Umeå er en vintersportsperle i Sverige med vakre skianlegg og vakker natur. Hos Best Western har du muligheten til å bestille ditt opphold på et av våre hoteller og kombinere det med en aktiv ski- eller snowboardferie. Det er noe helt spesielt med å trekke på seg skistøvlene og nyte den friske nordiske luften mens du suser ned bakkene eller går langrenn i det idylliske landskapet. Se frem til en fantastisk vinterferie i Umeå med Best Western. Se våre snøsikre hoteller i Umeå:

Sverige, Skellefteå

Best Western Malmia Hotel

Ønsker du å få mest mulig ut av oppholdet i Skellefteå, kan vi anbefale en natt på Best Western Malmia Hotel. Dette moderne og koselige hotellet ligger i sentrum av byen, noe som betyr at shopping, kafeer og restauranter er rett rundt hjørnet. Skellefteå er en herlig by som tilbyr besøkende litt av hvert, så det er bare et spørsmål om hva du ønsker.

Se hotellet

Örnsköldsvik

Sure Hotel by Best Western Focus

Sure Hotel by Best Western Focus i Örnsköldsvik er et perfekt hotell for deg som skal på elitehockeykamp på Hägglunds Arena eller har planer om en hel dag på badelandet Paradiset sammen med familien. Hotellet tilbyr komfortable rom, treningsstudio, relaxavdeling med boblebad og badstue samt en flott terrasse.

Se hotellet

Borlänge

Best Western Gustaf Wasa Hotel

Best Western Gustaf Wasa Hotel ligger midt i sentrum, bare et steinkast fra jernbanestasjonen. Den sentrale plasseringen gjør hotellet til et perfekt utgangspunkt for mange aktiviteter. En populære destinasjon for hotellets gjester er Romme Alpin, som ligger cirka 15 minutter unna med bil. 

Se hotellet

Mer hotellinspirasjon