giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynn å spare. Best Western Reward-priser vil nå vises.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betal
Minimere

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

 • 1 Natt

Oppdater
Voksenasen Hotell, BW Signature Collection

Hotel Details Voksenasen Hotell Oslo, Norway

icon of map and pin for directions
Ullveien 4
Oslo, 0791
Norway

Innsjekk

3:00 P.M. CET

Utsjekk

11:00 A.M. CET

Lokal Valuta

NORWEGIAN KRONES (NOK)

Oversikt over hotellet

Høyt over Oslo, med en utsikt som tar pusten fra deg, ligger Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection. Det er omkranset av vakker natur, med gode kollektivforbindelser til Oslos yrende kulturliv. Restauranten vår byr på friske nordiske råvarer tilberedt på en leken måte, som serveres med spektakulær utsikt over hele byen. Parkeringen er gratis, og vi har elbilladere. 

Om Voksenåsen Hotell
På Voksenåsen Hotell kan du være trygg på at vi gjør alt for at du som gjest skal føle deg godt ivaretatt, uansett om du er her på vegne av jobb, som bryllupsgjest eller som turist. Luftige og lyse fellesarealer med kunst som innbyr til spontane samtaler, gode senger og innbydende dufter fra restauranten. 

Konferanselokaler utenfor Oslo
Hos oss er dere nære byen. Kun 15 km fra Oslo sentrum finner du arbeidsroen og plass for de gode samtalene. Vi støtter deg med det du trenger av teknisk utstyr, hjelp underveis, rask internettoppkobling og gode måltider for påfyll i pausene. Vår lunsj kommer i en praktisk lunsjpakke som med fordel kan spises til fuglekvitter fra skogen og med solen i ansiktet. Vi tilbyr også et bredt utvalg aktiviteter. På våre store fellesarealer, både inne og ute, er det mye moro å finne på.

Fra Oslo sentrum tar du deg enkelt og bekvemt opp både med bil og kollektivtrafikk. Kommer du med bil er vår parkering stor, gratis og har ladestasjon for elbil. For den spreke kan man ta turen opp til beins, på ski eller på sykkel.

Kan ikke alle samles på et sted? Vi hjelper gjerne med å fasilitere ditt heldigitale eller hybridmøte. Vi har alt fra store konferanselokaler til mindre møterom som kan tilpasses akkurat din samling. 

Vi husker deg. Mange av våre gjester vender tilbake gang etter gang for den gode opplevelsen, de flotte møterommene og roen.

Voksenåsen for ferie og fritid
Glad i å stå på ski og bevege deg i skog og mark? Da er Voksenåsen Hotell for deg. Med vår plassering i Nordmarka når du innen en 5 min kjøretur ikke mindre enn tre strålende muligheter til friluftsaktiviteter; Tryvann, Holmenkollen nasjonalanlegg og Nordmarka. 

På Voksenåsen Hotell har vi gode sofakroker, knitrende peis og en kunstsamling som gir området et inspirerende særpreg. Sommerstid passer det kanskje med et glass bobler på terrassen eller en runde i utebassenget. La deg friste av vår pizza og hjemmelagde is som smaker aller best ute og i gode venners lag.

I vårt nabolag
På Tryvann ligger Østlandets største alpinsenter. I sommerhalvåret tilbyr anlegget klatring for alle aldre og ferdighetsnivåer i klatreparken Høyt & Lavt.

Roseslottet troner øverst på Frognerseteren. For Voksenåsen, som et hotell med bakgrunn i humanitær hjelp under annen verdenskrig, ligger Roseslottet vårt hjerte nær og byr på rom og kunst til ettertanke.

Holmenkollen nasjonalanlegg tilbyr gode løyper for både ski og rulleski og idrettsopplevelser i verdensklasse. Her ligger også Skimuseet, med mulighet for å ta turen helt opp til toppen av Holmenkollbakken. Sommerstid kan man avslutte besøket med en ziplinetur i Kollensvevet.

Nordmarka er hele Oslos turområde og tilbyr mil etter mil med godt preparerte skiløyper, velmarkerte turstier, badevann og hytter for en vaffel- og kaffepause. Skiene smører du i vår skibod.

Et lite stykke Sverige i Norge 
Voksenåsen er mer enn hotell og restaurant. I 1955 mottok Sverige Voksenåsen som en nasjonalgave fra Norge som takk for den humanitære hjelpen under annen verdenskrig. 

I innvielsestalen sin sa daværende statsminister Einar Gerhardsen: 

Her har hjelpen fra Sverige fått sitt synlige minnesmerke, og det er vårt håp at dette huset til alle årets tider, sommer og vinter skal være fylt av svenske venner på besøk i Norge. Og vi selv vil gjerne komme hit og være sammen med dere. Dette stedet er fra nå av et lite stykke Sverige i Norge. 

Nasjonalgavens oppdrag forvaltes i dag av den ideelle programvirksomheten ved Voksenåsens senter for svensk-norsk samarbeid, gjennom bl.a. kulturarrangement, kursvirksomhet, samtaler og seminarer. Barn og unge er den fremste målgruppen. 

Voksenåsen Hotell eies av den svenske stat gjennom kulturdepartementet. Kunsten vernes og kurateres av Statens konstråd, tilsvarende KORO i Norge.


Hotellets retningslinjer

Retningslinjer for kjæledyr

Kjæledyr ikke tillatt


Kategorier

Beliggenhet
Søvnkvalitet
Rom
Service
Verdi
Renslighet
 • Norges takknemlighetsgave til Sverige etter den andre verdenskrig har en uslåelig beliggenhet med en fantastisk utsikt på klare dager. Populært konferansehotell med enkle hotellrom, lyse, pene møte...

  Av magnen2018
  På 2019-10-01
 • Hotellet ligger utmerket til, stille og fredelig område. Utsikten over Oslo her suveren. Rommet vi hadde var helt ok, men badet bærer preg av gammelt bygg og trenger oppgradering, veldig dårlig lys...

  Av christianaY975QW
  Fredrikstad, Norge På 2019-06-01
 • Vi var en middels stor gruppe på konferanse på Voksenåsen i 2019, og vi var godt fornøyde med middagsservereringen. Frokost og lunsj var også bra, men ellers var det et svært dårlig konferansehotell...

  Av tnor85
  Oslo, Norge På 2019-01-01
 • Vi ankom fredag for helg i Oslo og skulle ta en langrennstur søndagen og det var da naturlig å booke hotell ved langrennsporene i Holmenkollen. Lørdagen brukte vi i sentrum og det var enkel adkomst...

  Av kaih80
  På 2019-01-01
 • Kjempefin beliggenhet høyt over Oslo. Rommene helt ok, maten ok nok, møteromsfasilitetene fungerte ok, service ok. Pluss for beliggenhet. Enkel adkomst med bil eller t-bane fra Oslo og omegn. Så alt...

  Av Oivind_oivind
  Oslo, Norge På 2018-06-01

Beliggenhet

Servicetilbud

Hotell

 • 100% røykfritt hotell
 • Frokostbuffet inkludert
 • Cocktail lounge
 • Døgnåpen resepsjon
 • Flerspråklig personal (norsk, engelsk)
 • Dataporter
 • Gratis parkering
 • Høyhastighets wi-fi på fellesområdene
 • Høyere priser kan gjelde for helligdager / spesielle arrangementer

Rom

 • TV
 • Hårføner
 • Telefon
 • Telefonvekking

Kan ikke bestille rom

Du har ikke nok poeng på kontoen til å bestille dette rommet.

Menu

 Bokmål
Menu