Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Älgen

Hyggelig hotell i hjertet av Östersund

Velkommen til Sure Hotel by Best Western Älgen og fjellbyen Östersund! På dette hotellet hylles naturen og skogens konge i både lobbyen og på hotellrommene. Og med sentral beliggenhet i nærheten av byens jernbanestasjon er Östersunds utvalg av restauranter og shopping bare en kort spasertur unna.

Fjellinspirerte rom

Hotellet tilbyr dobbeltrom og enkeltrom som er innredet med den jämtlandske naturen og fjellene som inspirasjon. Rommene preges av nøytrale farger som skaper en avslappet atmosfære, og de er utstyrt med lenestoler fra det skandinaviske merket Andrarum og deilige senger.


Frukostbuffé

Som gjest hos Sure Hotel by Best Western Älgen kan du forsyne deg fra den deilige frokostbuffeen hver morgen. Frokosten består av varme retter som eggerøre og pannekaker, men også av fersk frukt og et stort utvalg av pålegg.


Utforsk Östersund

Den jämtländske byen Östersund er på sitt vakreste i vinterskrud. Her kan du både gå på langrennsski og skøyter, stå slalåm og bruke spark og pulk. Du kan også isbade, fiske og gå tur på den isdekte innsjøen Storsjön. Men byen har også mye å by på om sommeren, for eksempel klatring, fotturer, sykling og padling. Hvis du er interessert i kunst og kultur, må du ikke gå glipp av sommeråpne Jamtli, som blant annet byr på historier fra den norrøne mytologiens gudeverden og vikingenes herjinger.

Kundevurderinger: 3,5/5 (217 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Älgen

Storgatan 61, 831 33 Ostersund

Telefon: +46 63517525

E-post: info@hotelalgen.se

En hyllest til fjellene og skogens konge

Når du bor på Sure Hotel by Best Western Älgen, ønskes du velkommen til et miljø som er inspirert av naturen rundt Östersund. Her får du følelsen av å bo i en koselig fjellhytte i de jämtlandske fjellene. For å gjenspeile hotellets navn er det også mange innslag av skogens konge, for eksempel malerier og falske elgskinn, både i lobbyen og på rommene.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area Sure Hotel by BW lgen

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Husdyr er tillatt uten ekstra kostnad. Må bestilles ved å kontakte hotellet.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering, med forbehold om ledige plasser.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Ekspress utsjekking
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Safe

Møte & konferanse

Sure Hotel by Best Western Älgen har ikke egne konferanserom, men i Östersund er det mange alternativer for møter og konferanser. For eksempel ligger Storsjöteatern, med kapasitet på opptil 425 personer, bare ti minutters gange fra hotellet.

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.