Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Allén

Hotell med sentral beliggenhet i Göteborg

Velkommen til Göteborg og dette hyggelige hotellet med perfekt beliggenhet ved siden av parken Trädgårdsföreningen! Her ligger alt til rette for et komfortabelt hotellopphold med en god frokostbuffet og gangavstand til paradegaten Avenyn. Fra hotellet har du også utsikt over fotballbanene på Heden, der både Gothia og Partille Cup går av stabelen.

Komfortable hotellrom

Hotellet tilbyr 51 rom i forskjellige størrelser og design. Du kan enten bo i et enkeltrom, et dobbeltrom eller et romsligere familierom. Rommene er innredet i ulike farger, men alle er utstyrt med komfortable senger og flislagte bad.


Frokost- og vaffelbuffet

Som gjest på Sure Hotel by Best Western Allén kan du nyte en herlig frokostbuffet i hotellets frokostsal hver morgen. Frokostsalen kan også ommøbleres for å avholde uformelle møter. Mot ettermiddagen og kvelden er det også mulig å steke vafler selv!


Oppdag Gøteborg

I Göteborg er det masse man kan se og gjøre. Et steinkast fra hotellet ligger både fotballbanen Gamla Ullevi og arenaen Ullevi for de som skal på konsert. Det er også enkelt å ta turen til fornøyelsesparken Liseberg med bil eller til fots. I tillegg finnes det et rikt utvalg av spennende restauranter, barer, nattklubber, museer, butikker og gallerier å utforske i byen. I tillegg til den vakre bykjernen har Göteborg også en glitrende skjærgård, flotte badeplasser, turstier og fine naturområder.

Kundevurderinger: 3,5/5 (256 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Allén

Parkgatan 10, 411 38 Göteborg

Telefon: +46 31101450

E-post: info@hotelallen.se

Velg rom

Mat og drikke

Hotell Vasa Alle

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotell Vasa Alle

Gratis vaffelbuffet

Mot kvelden mellom klokken 16 og 21 har du som hotellgjest mulighet til å steke vafler selv – helt gratis! Perfekt om du skulle bli litt fysen før middag, eller vil avslutte dagen med et luksuriøst kveldsmåltid.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på forespørsel i enkelte rom mot en avgift på 250 SEK per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr utendørs parkering mot en avgift på SEK 200 per natt.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Sen utsjekk
 • Utendørs parkering
 • Safe
 • Skopussemaskin

Møte & konferanse

Hotellet har ingen egne konferanserom som kan bookes, men det er mulig å holde frokostmøter eller andre uformelle møter i frokostsalen. Ved behov kan personalet hjelpe til med ommøblering av salen.

  Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

  Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.