Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Center

Hotell i Göteborg med sentral beliggenhet

Innenfor den gamle vollgraven, bare et kvartal fra Göta Älv-elven, finner du Sure Hotel by Best Western Center. Her har du kort vei til det beste Göteborg har å by på når det kommer til shopping, restauranter og severdigheter. Hotellet har et maritimt tema med blå interiørdetaljer.

Rom for alle anledninger

Sure Hotel by Best Western Center tilbyr til sammen 55 rom i ulike kategorier. Her finner du både enkeltrom, dobbeltrom og større familierom. Rommene varierer med tanke på både innredning, form og størrelse, men alle holder god standard.


Frokost, vaffelbuffet og en koselig gårdsplass

Som gjest på dette hotellet våkner du hver morgen opp til en god frokostbuffet med alt fra brød og diverse pålegg til varm mat som eggerøre og bacon. I tillegg er det alltid gratis kaffe og snacks, og du kan også steke vafler på egenhånd ut på ettermiddagen og kvelden. Når været er pent, er det herlig å drikke morgenkaffen og spise en rykende fersk vaffel utendørs i hotellets innergård.


Göteborg og Vestkysten

Når du besøker Göteborg, kan du oppleve både pulserende byliv, vakker natur og den berømte Vestkysten – eller Bestkysten, som den også kalles. Rundt fem minutter fra hotellet ligger Stenpiren, der du kan ta båt ut til den søndre delen av Göteborg vakre skjærgård. Utforsk øyer, holmer og skjær med den herlige duften av salt sjø i neseborene. Etter en hel dag i skjærgården kan du lande en stund på hotellet før du finner deg noe godt å spise i den gamle bydelen Haga eller den restauranttette Linnéstaden.

Kundevurderinger: 3,6/5 (148 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Center

Stora Badhusgatan 28, 411 21 Göteborg

Telefon: +46 31174050

E-post: info@hotelcenter.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast Area

Gratis vaffelbuffet

Mot kvelden mellom klokken 16 og 21 har du som hotellgjest mulighet til å steke vafler selv – helt gratis! Perfekt om du skulle bli litt fysen før middag, eller vil avslutte dagen med et luksuriøst kveldsmåltid!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på forespørsel i enkelte rom mot en avgift på 250 SEK per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr ikke egen parkering, men det finnes en kommunal parkering tvers over gaten som ofte har ledige plasser.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • WiFi

Møte & konferanse

Sure Hotel by Best Western Center har ingen tradisjonelle møtelokaler, men det er mulig å ha uformelle møter som ikke krever teknisk utstyr, i hotellets frokostsal.

  Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

  Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.