Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western

Historisk hotell sentralt i Göteborg

Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western er et hotell i klassisk stil med en varm og vennlig atmosfære. Hotellet ligger i Vasastan i sentrale Göteborg, i en vakker bygning som har blitt brukt til hotelldrift siden slutten av 1800-tallet. Her bor du i unikt innredede rom og har mulighet til å avslutte dagen med en rykende varm og nystekt vaffel.

Unikt innredede rom

Hotellet tilbyr 51 ulike rom for alle typer reisende og anledninger. Her finner du alt fra enkeltrom, dobbeltrom og familierom til minisuiter. Rommene har god standard og varierer i form, farge og størrelse. Innredningen preges av klassiske innslag som fiskebensparkett og vakker stukkatur. I tillegg har flere av rommene boblebad.


Frokostbuffet, vafler og badstue

Som gjest på dette hotellet er en velsmakende frokostbuffet inkludert hver morgen i hotellets koselige frokostsal. Her kan du velge i både kalde og varme retter med brød, pålegg, eggerøre og mye mer. I tillegg er det alltid gratis kaffe og snacks tilgjengelig for deg som er gjest på hotellet. Mot kvelden kan du i tillegg steke vafler selv og velge mellom diverse tilbehør. Sist, men ikke minst har hotellet en badstue for deg som vil avslutte dagen med en varmende tur i badstuen.


I nærområdet i Gøteborg

Bare 300 meter fra hotellet ligger området Haga, som ble oppført på 1800-tallet og er et av Göteborgs mest ikoniske områder. Her finnes det massevis av butikker, restauranter og kafeer å utforske blant alle de vakre bygningene. Herfra er det heller ikke langt til den kjente fiskekirken, eller ’feskekörka’ på folkemunne – Göteborgs sentrale fiske- og skalldyrsmarked. Hvis du er lysten på å oppdage enda mer av Göteborgs natur og kultur, er det vel verdt å ta turen til Skansen Kronan, en av byens to største festninger, og Slottskogen park og zoo, der blant annet festivalen Way Out West går av stabelen hvert år.Kundevurderinger: 3,7/5 (141 anmeldelser)
Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western

Viktoriagatan 6, 411 25 Gothenburg

Telefon: +46 31173630

E-post: info@hotelvasa.se

Breakfast Area

Et av Göteborgs eldste hoteller

Bygningen som huser Hotel Vasa, Sure Hotel Collection by Best Western har blitt brukt til hotelldrift helt siden slutten av 1800-tallet. Hotel Vasa, som den gang het Missionshotellet, ble åpnet allerede i 1907, og regnes som et av Göteborgs første hoteller. At hotellet har røtter tilbake til riktig gamle dager, merker man ikke minst på den store takhøyden, den vakre stukkaturen og veggene som prydes av både paneler og tapeter i eldre stil.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast Room

Gratis vaffelbuffet

Mot kvelden mellom klokken 16 og 21 har du som hotellgjest mulighet til å steke vafler selv – helt gratis! Perfekt om du skulle bli litt fysen før middag, eller vil avslutte dagen med et luksuriøst kveldsmåltid!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i en oppvarmet garasje i nærheten mot en avgift på 200 SEK/døgn. I tillegg finnes det offentlig parkering i nærheten av hotellet.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • WiFi

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr ingen tradisjonelle konferanserom, men det er mulig å ha private møter i biblioteket, som er en del av hotellets frokostsal og kan stenges av som et eget rom. Bordene kan flyttes på ved behov.

  Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

  En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.