Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Leilighetshotell i Stockholm

Sure Hotel Studio by Best Western Bromma er et supert valg for deg som planlegger et lengre opphold i Stockholm, og ønsker å bo et sted som føles litt ekstra som hjemme – eller deg som besøker hovedstaden noen dager sammen med partner eller familie. Her får du en komfortabel seng å sove godt i, muligheten til å lage mat selv og fri adgang til treningsstudioet.

Rom og leiligheter med stilfull innredning

Dette leilighetshotellet tilbyr både tradisjonelle hotellrom og rom som har et lite kjøkken med kjøleskap, komfyr og stekeovn. Rommene er fint innredet med moderne farger og materialer. Badene har god belysning og er flislagt og utstyrt med dusj.  


Frokost og vaskerom

På Sure Hotel Studio by Best Western Bromma kan du enten lage din egen frokost på rommet hvis du bor i et rom med kjøkken, eller kjøpe frokost av hotellet. Frokost serveres i hotellets loungesal. Det finnes også fasiliteter for klesvask her – akkurat som hjemme. Hotellets vaskerom har både vaskemaskiner og tørketromler.  


Tett på både by og natur

Bromma er stedet for deg som ikke vil gå glipp av noe på reisen. Her er det kort vei til både Stockholms indre by, Mälaren og en rekke naturreservater. Buss 161 stopper rett utenfor hotellet, og tar deg inn til Sundbyberg sentrum. Der bytter du til pendlertoget som tar deg til Stockholm sentrum på ti minutter. I tillegg er det kort vei til både Bromma flyplass, Solvalla travbane og Bromma blocks, med over 80 butikker. Hvis du er lysten på naturopplevelser, kan du blant annet besøke Judarskogens naturreservat, som byr på åpne enger og sjøen Judarn. Dette naturreservatet ble opprettet i 1995 som et av Stockholms første. I tillegg kan du utforske Grimsta og Kyrksjölötens naturreservat, som begge har lett tilgjengelige turstier gjennom vakker natur.

Kundevurderinger: 3,1/5 (95 anmeldelser)
Sure Hotel Studio by Best Western Bromma

Bällstavägen 161, 168 59 Stockholm

Telefon: +46 8 55030800

E-post: info@brommahotel.se

Velg rom

Mat og drikke

Lounge

Frokost

Hvis du vil komme ned til en ferdig frokost i stedet for å lage din egen, er du hjertelig velkommen til hotellets loungesal. Her kan du nyte en god frokost mot et mindre tillegg.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering utendørs.


Øvrige tjenester

  • Salong/bar
  • WiFi
  • Gratis parkering
Laundryroom

Vaskeri

Som gjest på Sure Hotel Studio by Best Western Bromma har du tilgang til både vaskemaskin og tørketrommel på hotellets vaskerom. Perfekt for deg som skal bo her litt lenger!

Gym

Minigym

Hvis du vil holde treningen ved like under oppholdet, er du hjertelig velkommen til hotellets minigym med manualer, treningsbenk og styrketreningsapparat.

Møte & konferanse

Hotellet har ingen egne lokaler som kan bookes til konferanser og møter, men det går fint å bruke hotellets lounge eller lobby til å jobbe eller ha mer uformelle møter.

    Hvorfor Sure Hotel Studio by Best Western?

    Komfortabelt langtidsopphold, en god og rimelig langtidsovernatting. Bekvemmelighet, avslappet atmosfære og god standard står i fokus.