Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Trondheim Airport

Hjemmekoselig og prisvennlig flyplasshotell med teknologiske løsninger ved fjorden.

Nede ved fjorden i Stjørdal ligger flyplasshotellet, Aiden by Best Western Trondheim. I tillegg til å være i nærheten av Trondheim lufthavn Værnes, ligger hotellet tett opp til næringsomprådet i Stjørdal. Teknologiske løsninger på hotellet tilrettelegger for selvinnsjekk for å gjøre oppholdet så sømløst som mulig.

Når du sjekker inn på Aiden, blir teknologi og smarte løsninger en naturlig del av oppholdet. Her blir du møtt av skandinavisk stil med lyse nyanser og lekne fargekontraster. Innsjekking er enkelt og sømløst med selvinnsjekkingsautomater. Alternativt kan du prøve hotellets hologramresepsjonist – en ny teknologi som per dags dato kun finnes på Aiden i Skandinavia. Hotellets verter står også klare til å hjelpe, eller slå av en prat. Inne på rommet kan du enkelt strømme din favorittserie via Chromecast.


På Aiden står vertskap og gjest i fokus. Hotellet har derfor ikke dedikerte resepsjonister, men verter som ivaretar deg under hele oppholdet. Enten du trenger hjelp med innsjekk, er sulten eller ønsker å slå av en prat i loungeområdet. Området rundt er et opparbeidet friluftsområde, med vakre gangstier langs fjorden. Hotellet passer for alle typer gjester, enten man har en tidlig avgang, er på forretningsreise eller fotballcup.


Lounge med spillområde

Når du kommer inn på hotellet, blir du møtt av en romslig og innbydende lobby der gjestene blir tilbudt kaffe og te. Her finnes det også et spillområde der du kan koble av med en runde dart eller shuffleboard.  I loungen kan du nyte et glass vin eller en øl etter en lang dag med jobb, reising eller sightseeing.  


Service point og shop

I hver etasje i hotellet finnes det en service point der du kan hente kaffe, låne strykejern og strykebrett, hente ekstra håndklær med mer. Det finnes også en lobbyshop hvor du kan kjøpe små nødvendigheter som toalettsaker, snacks eller noe godt i glasset. 


Treningsrom og badstue

Om du liker å holde deg i aktivitet har hotellet et eget treningsrom og badstue tilgjengelig for alle overnattende gjester kostnadsfritt frem til 21:00. 


I nærheten

Stjørdal ligger kun 40 minutter fra Trondheim, der opplevelsene står i kø for den som liker det pulserende storbylivet. Vil man heller roe ned og kjenne på småbysjarmen, kan man bli værende i Stjørdal og omegn. De lokale anbefaler å ta turen til Hjelseng gård, hvor de har enkel servering og muligheter for kjøp av kunst. Ta også turen innom historiske Hegra Festning eller det fantastiske slottet Steinvikholmen som «flyter» i Åsenfjorden. Nasjonalparkene Skarvan og Roltdalen er også kun en halvtimes kjøretur unna hotellet..

Kundevurderinger: 3,8/5 (652 anmeldelser)
Aiden by Best Western Trondheim Airport

Strandvegen 9, 7500 Stjordal

Telefon: +47 74400610

E-post: hello@trondheimairporthotel.com

Velg rom

Mat og drikke

Free Full Hot Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Serveres hver dag fra kl.06:00-10:00


Kjokken

Bar

I loungeområdet finner du en barception der du kan slå deg ned med noe godt i glasset.

Breakfast Area

Spiseområde

I hotellets restaurant serveres en rikholdig frokostbuffet som gir en god start på dagen.  Om kvelden kan man kjøpe hotellets kveldsmat, et godt og rimelig alternativ der du kan forsyne seg så mange ganger du vil. Kveldsmaten består av diverse utvalg hvor man blant annet vil finne varmrett, salater og noe søtt, til under 300,- per person.


Kveldsmat serveres hver dag fra 18:00-21:00Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Gratis for barn opptil 12 år i foreldrenes seng. Barneseng er tilgjengelig for 150 NOK


Kjæledyr

Kjæledyr er tillat mot et gebyr på 400 NOK.


Miljøfyrtårn

Hotellet er miljømerket med Miljøfyrtårn, Norges mest brukte sertifisering for bedrifter som ønsker å dokumentere sin miljøinnsats og vise samfunnsansvar.


Parkering

Stor gratis parkeringsplass utenfor hotellet. På baksiden av hotellet er det 4 ladepunkter tilgjengelig for vanlige ladere. Betal via app eller med kort i automaten.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Accessible parking
 • Frokost inkludert
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Gratis parkering
 • Salong/bar
Sauna

Badstue

Hotellet har tilgjengelig badstue for alle overnattende gjester kostnadsfritt frem til 21.00.

Property amenity

Game zone

I hotellets spillområde kan du utfordre en venn eller fremmed til shuffleboard, dart eller et hvilket som helst annet spill.

Møte & konferanse

126

Hotellrom

1

Møterom

40

Teater

Møterommet har whiteboard, projektor, wifi, samt penn og papir tilgjengelig. I tillegg har møterommet en solfylt balkong med sjøutsikt.

 • Møterom

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area62 m2

  Møterommet har whiteboard, projektor, samt penn og papir tilgjengelig. I tillegg til en solfylt balkong med sjøutsikt.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.