Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Ole Bull, BW Signature Collection

Trivelig leilighetshotell midt i Bergen sentrum

Midt i Bergen sentrum ligger Ole Bull, BW Signature Collection, som er navngitt etter den verdensberømte fiolinisten og komponisten Ole Bull. Hotellet ligger i Ole Bull Huset. Her finner man også en hyggelig restaurant, en av byens mest populære barer, samt en konsert- og teaterscene - alt under samme tak. På toppen av hotellet, finner du Bergens flotteste takterrasse med uteservering.

Rom
Hotellet har 60 lune og delikate rom som er fullt utstyrte leiligheter av ulik størrelse - samtlige med eget kjøkken. I tillegg har hotellet eget vaskeri som gjestene kan benytte. Hotellet egner seg derfor utmerket for lengre hotellopphold. Det passer også ypperlig for større reiselag da flere av rommene har separat soverom. 

Restaurant og bar
Hotellets konsept er selvhushold som betyr at det ikke er frokostservering. Samtlige rom har eget kjøkken og der er det fritt frem for kreativ kokkelering. I samme bygg, Ole Bull Huset, finner man Storm Brasserie & bar som tilbyr lunsj og middag.
Våren 2023 åpnet det en ny takterrasse med uteservering i 9. etasje på hotellet. Her kan man nyte byens flotteste utsikt!

Bergen, byen mellom de 7 fjell
Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til Bergens «storstue», Torgalmenningen. Alt Bergen har å by på av attraksjoner, aktiviteter, shopping, restauranter og uteliv, ligger kun et steinkast unna.

Kundevurderinger: 4,0/5 (164 anmeldelser)
Ole Bull, BW Signature Collection

Ovre Ole Bulls plass 3, 5012 Bergen

Telefon: +47 55231613

Fasade

Oppkalt etter verdensberømt fiolinist og komponist

Hotellet er oppkalt etter den verdensberømte fiolinisten og komponisten Ole Bull.  Allerede i resepsjonen har du mulighet til å få et møte med han, da Mural Art kunstner «Nemes» har laget en unik og moderne utgave av Ole Bull. Du treffer han også rundt om på hotellet hvor han viser vei til de ulike etasjene. I tillegg har alle hotellrommene navn og bilder etter ulike artister, show, festivaler og kulturscener i Bergen.

Velg rom

Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Barn inntil 12 år bor gratis på foreldrenes rom. Ved behov kan ekstrasenger bestilles mot et tillegg i prisen.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Hotellet samarbeider med parkeringshuset, Aimo City Park P-hus, som ligger ca. 200 meter fra hotellet. Som hotellgjest får man 20% rabatt. Parkeringshuset har også lademuligheter for el-biler til egne satser.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Salong/bar
Resepsjon

Greit å vite om hotellet

Hotellets resepsjon er bemannet mandag-fredag fra kl. 09.00 - kl. 20.00, lørdag og søndag fra kl. 09.00-17.00. Etter stengetid er det selv-innsjekk etter instrukser fra hotellet.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.