Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

En boutique-perle som ligger et steinkast fra Bogstadveien

Omgitt av en oase av frodige trær rett bak Det Kongelige Slott, ligger boutique-hotellet, Saga Hotel, BW Premier Collection. Boutique-hotellet er perfekt for den som liker litt ekstra komfort på jobbreisen, eller vil tilbringe et par romantiske dager i hovedstaden med sin kjære. Hotellet byr på en intim og varm atmosfære. Idet man entrer den lilla løperen på vei inn til den innbydende resepsjonen, blir man møtt med varme og gjestfrihet av personalet

Rom
Hotellet har 50 komfortable og delikate rom.

På alle rom er det skrivepult, stol, trådløst internett, avkjølt minibar, Nespresso-maskin og TV.

Frokost og bar
Hotellet  serverer sin innbydende og rikholdige frokostbuffet i underetasjen på hotellet, som kan nytes i dempet belysning i komfortable designmøbler. Frokosten har et variert utvalg av velsmakende og sunne alternativer - her er alt tillrettelagt for en god start på dagen!

I Bar Eilert kan man nyte en kopp kaffe på morgenen, eller en forfriskning med venner eller kollegaer på ettermiddag og kveld.


Oslo og Frogner
Det finnes alltid, uansett årstid, mye å ta seg til som besøkende i Oslo. Kulturlivet er rikt, og på de ulike scenene i byen kan man oppleve alt fra klassiske teaterstykker, konserter eller stand up.
Ellers er museene i Oslo kjent for å være svært bra, og disse står øverst på hotellets favorittliste:
Vigelandsmuseet, et sted hvor man kommer tett på Vigelands tankevekkende kunstnerskap. Ønsker man å se mer kunst, bør turen gå videre til Henie Onstad Kunstsenter. 
På Frammuseet kan man lære mer om polarekspedisjonene. Mer eventyr kan man oppleve på Kon-Tiki museet. Norges mest omtalte bygg, Munch Museet, er også et «must» å få med seg.

Kundevurderinger: 4,5/5 (724 anmeldelser)
Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection

Eilerts Sundts Gate 39, 0259 Oslo

Telefon: +47 22554490

E-post: post.oslo@sagahotels.no

Saga facade

Herskapelig design

Delotis Design har stått for interiørdesignet, og har tatt utgangspunkt i den vakre og tradisjonelle arkitekturen fra 1890-årene da bygget ble bygget. Den herskapelige stilen er gjennomgående på hele hotellet.

Velg rom

Mat og drikke

Saga breakfast buffet

Frokost

Frokostbuffé

Hotellet serverer sin innbydende og rikholdige frokostbuffet i underetasjen på hotellet. Frokosten har et variert utvalg av velsmakende og sunne alternativer - her er alt tillrettelagt for en god start på dagen!


Frokosttider
Man-fre: kl. 07.00-10.00

Lør-søn: kl. 08.00 -11.00


Saga bar

Bar

I Bar Eilert kan man nyte en kopp kaffe på morgenen, eller en forfriskning med venner eller kollegaer på ettermiddag og kveld.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn inntil 12 år bor gratis i foreldrenes seng. Ved behov kan ekstrasenger bestilles mot et gebyr på 250 NOK.


Kjæledyr

Hotellet aksepterer dyr og har egne rom til dette. Disse rommene er basert på tilgjengelighet, og gjester må kontakte hotellet direkte for bekreftelse av dyrerom.


Parkering

Hotellet har gratis parkering basert på tilgjengelighet. Hotellet kan dermed ikke garantere ledig parkeringsplass, men gjestene kan benytte seg av gateparkering mot avgift dersom hotellets egne plasser er fullbooket.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokost inkludert
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Døgnåpen resepsjon
  • Gratis parkering

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt utvidede fasiliteter.