icon

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted.

Bergen Harbour facade

Et sjarmerende boutique-hotell i hjertet av Bergen

Bergen Harbour Hotel er et lite, sjarmerende og komfortabelt boutique-hotell i hjertet av Bergen - de fleste av byens severdigheter er kun ett par minutters gange unna. Personlig og ektefølt service er i fokus. Alt er tilrettelagt for at man skal ha et minneverdig opphold og føle seg som hjemme. Vertene på hotellet har en sterk lokal forankring og kjenner Bergen og Fjord-Norge bedre enn de aller fleste. Velkommen til en hotellopplevelse med det lille ekstra!

Rom
Hotellet har 50 lyse og innbydende rom i ulike romkategorier. Rommene er utformet for at man skal skal få et så behagelig og avslappende opphold som mulig.

Restaurant og bar 
Hotellet serverer frokost i sin hyggelige gastropub Belgio. Frokostbuffeen er av høy kvalitet, og inneholder både varme og kalde retter, samt deilig baristakaffe. Belgio er Bergens eneste belgiske ølbar og kan tilby et rikt utvalg innen belgisk øl. I Belgio får man servert velsmakende asiatiske tapasretter fra kritikerroste Soya Restaurant, som ligger i samme bygg som hotellet.  Soya Restaurant serverer autentisk kinesisk mat til både lunsj og middag. På sommeren blir også hotellets frokostbuffet servert i Soya Restaurant.

Bergen “The Gateway to the fjords”
I Bergen er man tett på naturen, men også en del av et pulserende storbyliv. I nabolaget til hotellet finner man den kjente Bryggen som står oppført på UNESCOs verdensarvliste over felles kulturarv.  Man kan spasere til Bryggen på rundt 2 minutter. Like i nærheten finner man også Fisketorget. Hotellet ligger også få minutter unna Fløibanestasjonen. Fra stasjonen tar man banen opp fjellveggen som kun tar 6 minutter. På toppen kan man nyte en spektakulær utsikt. 

Bergen Harbour Hotel, WorldHotels Crafted.

Finnegardsgaten 6, 5003 Bergen

Telefon: +47 55 300910

E-post: post@bergenharbourhotel.no

icon
Bergen Harbour lobby interior details

En hotellopplevelse med det lille ekstra.

Hotellet er opptatt av å kunne tilby sine gjester det lille ekstra som gjør oppholdet minneverdig. Blant annet gratis adgang til treningssenteret i Vikinghallen samt gode rabatter på utvalgte spisesteder i Bergen.

Välj rum

Mat & Dryck

Bergen Harbour bar

Mat og drikke

Frokost, gastropub og restaurant
Hotellet serverer frokost i sin hyggelige gastropub Belgio. Frokostbuffeen er av høy kvalitet, og inneholder både varme og kalde retter, samt deilig baristakaffe.
Belgio er Bergens eneste belgiske ølbar og kan tilby et rikt utvalg innen belgisk øl. I Belgio får man servert velsmakende asiatiske tapasretter fra kritikerroste Soya Restaurant, som ligger i samme bygg som hotellet. 
Soya Restaurant serverer autentisk kinesisk mat til både lunsj og middag. På sommeren blir også hotellets frokostbuffet servert i Soya Restaurant.

Frokostservering
Man – fre: 07:00 – 09:30
Lør – søn: 07:30 – 10:30


Bra att veta

icon
In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


icon
Barn

Ett barn inntil 12 år bor gratis i foreldrenes seng. Ved behov for babyseng eller ekstraseng må hotellet kontaktes. Det er viktig å være oppmerksom på at det er begrenset antall rom hvor det er plass til ekstrasenger.


icon
Husdjur

Kjæledyr er ikke tillatt.


icon
Parkering

Hotellet har ikke egen parkering, men det finnes flere parkeringshus i umiddelbar nærhet til hotellet, for eksempel Rosenkrantz Parkeringshus.


Övriga tjänster

  • Restaurant
  • Salong/bar
  • Ismaskin
  • Parkering ved hotellet
Bergen Harbour Superior King room view

Det lille ekstra for et minneverdig opphold

Hotellet er opptatt av å kunne tilby deres gjester det lille ekstra som gjør oppholdet minneverdig. Som gjest på Bergen Harbour Hotel får man blant annet gratis adgang til treningssenteret i Vikinghallen som ligger ca. 8 minutter gange fra hotellet. Gjester får også gode rabatter på utvalgte spisesteder i Bergen til sine gjester.

icon

Varför World Hotels Crafted?

Hoteller som i tillegg til førsteklasses service tilbyr noe unikt når det gjelder arkitektur, design, kunst eller musikk.