Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Strand Hotel

Personlig hotell i vakre Visby

I en av Visbys mange sjarmerende brosteinsgater ønskes du velkommen til Best Western Strand Hotel. Her overnatter du i en bygning som er omgitt av historien og sjarmen som kjennetegner Visby. Med beliggenhet midt i Visby sentrum, i nærheten av havet og ringmuren, er hotellet et perfekt utgangspunkt for ditt besøk til Gotland.

Komfortable rom i et spennende miljø

Alle rom har sitt eget preg og sin egen sjarm, siden hotellet strekker seg over hele fem bygninger. Alle de 124 hotellrommene og suitene har hyggelig interiør, og her finner du alt du trenger for både ferieoppholdet og forretningsreisen.


Restaurant, konferanse og relaxavdeling

I restauranten Matsalen serveres lunsj og middag til både hotellets gjester og sultne innbyggere. Her kan du nyte både klassiske smaker og nye og spennende retter. I tillegg til restaurant Matsalen har hotellet tre barer, hvorav den ene er en takbar der det om sommeren serveres enklere matretter og drikke med en fantastisk utsikt over Visby.


Hotellet tilbyr flere konferanserom for forskjellige typer konferanser, arrangementer og hybridmøter. Her kan dere for eksempel møtes i et bibliotekmiljø eller kanskje i en teatersalong. I tillegg til konferansefasiliteter har hotellet også en flott relaxavdeling med badstue, et basseng med kaldt vann samt et lite treningsstudio.


Visby – 700 års historie

Hvis du har besøkt Visby tidligere, kjenner du sikkert allerede til byens rike historie med middelalderruiner, kirker og andre klenodier. Hvis du ikke har vært her før, vil du mest sannsynlig forelske deg i dette sjarmerende verdensarvstedet. Visby kryr av koselige kafeer, restauranter, butikker og spennende severdigheter. I tillegg kan du spasere i DBWs botaniske hage, gå en tur langs den flotte strandpromenaden eller besøke den fine parken Almedalen, der blant annet det politiske arrangementet Almedalsveckan gjennomføres hvert år.

Kundevurderinger: 4,3/5 (383 anmeldelser)
Best Western Strand Hotel

Strandgatan 34, 621 56 Visby

Telefon: +46 498 25 88 00

E-post: info@strandhotel.se

Fra bryggeri til hotell

Best Western Strand Hotel ligger i historiske bygninger. I 1854 lå det et bryggeri her, som levde videre frem til 1970-tallet. Bildet er tatt i 1974, og her ser du de gamle kobberkjelene som ble brukt i bryggingen. I dagens hotell kan du fortsatt se detaljer fra bryggeritiden, blant annet i den bevarte tunnelen med blottlagt stein under hotellet. I tillegg finner du originale fliser i for eksempel gangen ned til treningsstudioet og i konferanserommet Gillet.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant Matsalen Stand Hotel

Matsalen

Restaurang Matsalen er en a la carte-restaurant som serverer nyskapende, spennende versjoner av klassiske retter. Her serveres dagens lunsj i ukedagene, og på kveldstid er det middagsservering med en meny som inneholder alt fra Matsalens hamburgere til moules frites og klassisk crème brûlée.

Breakfast Area Strand Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar Strand Hotel

Matsalen bar

I restauranten finner du en bar som serverer drinker, øl og vin. Vinen lagres i restaurantens egen vinkjeller, som ligger i et gammelt middelalderhvelv under bakken.

Roof top bar Exterior Strand Hotel

Takbaren

Øverst i hotellets fjerde etasje finner du Takbaren, som ønsker deg og selskapet ditt velkommen i sommermånedene. Baren er ikke godt synlig fra gaten, men når du kommer opp dit, får du en fantastisk utsikt over havet og hustakene i Visby sentrum.

Reception Strand Hotel

Lobbybaren

Ved hotellets resepsjon finner du en koselig lobbybar. Her kan du kjøpe et glass vin eller øl samt enklere retter og snacks.  Lobbybaren er åpen fra 11.00 til 23.00 (avvik kan forekomme).


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 200 SEK per opphold. Må forhåndsbestilles hos hotellet.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Parkering ved hotellet er avhengig av tilgjengelighet og tilbys av Parkster. Pris pr. time 15 SEK


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Frokost inkludert
 • Badstue
 • Konferansefasiliteter
 • Innendørs basseng
 • Skopussemaskin
 • WiFi
Pool Strand Hotel

Relaxavdeling

Nyt roen i hotellets relaxavdeling. Slapp av i tørr- eller dampbadstuen, og avkjøl deg med en forfriskende dukkert i det kalde bassenget. Adgang til relaxavdelingen er inkludert når du bor på hotellet.

Gym Strand Hotel

Minitreningsstudio

Hvis du liker å trene, tilbyr hotellet et mindre treningsstudio med tredemølle, treningssykkel, crosstrainer, manualer, kettlebells og annet utstyr.

Møte & konferanse

123

Hotellrom

9

Møterom

110

Teater

Best Western Strand Hotel har ni konferanserom i Visby sentrum, som passer for forskjellige behov. Her finner du alt fra et inspirerende bibliotekmiljø for mindre grupper, til en stor sal med plass til 120 deltakere. Alle konferanserommene er naturligvis utstyrt med standard teknologi og muligheter for både hybridmøter og heldigitale møter.

Konferansebooking

E-post: reservations@strandhotel.se

Telefon: +46 498 25 88 50

 • Bryggarsalen

  Number of personsMaks 110 gjester
  Area120 m2

  Hotellets største konferanserom, som er velegnet for forskjellige arrangementer som forelesninger, konferanser, utstillinger og bryllupsfester. Utstyr som teleslynge og mygg, er tilgjengelig. Lokale som ikke er handikaptilpasset. Det er trapp opp til lokalet.

 • Gillet

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area110 m2

  Gillet er et genuint lokale med en unik følelse og atmosfære. Lokalet er stort, og det er velegnet for alt fra frokostmøter til utstillinger, middager og forelesninger.

 • Teatern

  Number of personsMaks 95 gjester
  Area90 m2

  Teatern er bygd som et auditorium, og derfor har det veldig god akustikk som er velegnet for forskjellige forelesninger. Med 71 faste plasser i kinooppsett og et maksimumsantall på 95 er det god plass til store selskaper. Utstyr som mikrofon og mygg, er tilgjengelig.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.