Best Western Hotel Gamla Teatern

Vakkert hotell i tidligere teater i Östersund

I et av Europas eldste trehus i Jämtland i Östersund finner du Best Western Hotel Gamla Teatern. Stig inn i bygningen, så skjønner du umiddelbart hva som har gitt hotellet dets navn – her møtes du av røde draperier, mønstrede tepper og vakre lamper. Velkommen til et sjarmerende og mildest talt unikt hotellmiljø med røtter tilbake til 1883!

Rom med antikk innredning  

Hotellrommene på Best Western Hotel Gamla Teatern har en antikk og unik karakter som skaper en særdeles hyggelig atmosfære. Veggene prydes av vakre tapeter i forskjellige mønstre og farger. De snirklete, mørkebrune møblene og tekstilene går sammen om å skape et lekent inntrykk som fører tankene til teaterverdenen. Her kan du enten bo i enkeltrom, dobbeltrom eller familierom.  


Mye mer enn et hotell  

I tillegg til de sjarmerende hotellrommene finner du også en spa- og relaxavdeling der du kan booke herlige behandlinger for både kropp og sjel. Spaet har også boblebad og badstue. Som et gammelt teater kan hotellet også tilby flere konferanselokaler med kapasitet på opptil 450 personer. I tillegg har det et treningsstudio med moderne maskiner for både kondisjons- og styrketrening.  


I hotellets restaurant Teaterbistron kan du nyte en deilig frokostbuffet og smakfulle retter fra à la carte-menyen. I tillegg serverer teaterbaren en hyggelig afternoon tea på ettermiddagene og brunsj i helgene. Om sommeren kan du slappe av i hotellets hage med kalde forfriskninger og god mat fra Teaterträdgårdens sommermeny.    


Östersund – porten til fjellene  

Östersund er en trivelig by som byr på både pulserende byliv og nærhet til fjellene. Skistedet Åre ligger bare en time med bil unna, slik at du enkelt kan ta en dagstur til skibakken og deretter gå på konsert eller restaurant i Östersund på kvelden. Byen har et rikelig utvalg lokalprodusert mat og småskala håndverksbryggerier. I Östersund ligger også Sveriges femte største innsjø, Storsjön, der det sagnomsuste Storsjö-monsteret etter sigende lever.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 031 omdömen)
Best Western Hotel Gamla Teatern

Thoméegränd 20, 831 34 Östersund

Telefon: +46 63 511600

E-post: info@gamlateatern.se

Store navn på teaterscenen

Teaterbygningen der hotellet ligger i dag, ble innviet i 1883. På den tiden hadde teater en stor plass i samfunnet, med mer eller mindre fullsatte forestillinger hver kveld. Mange store navn har opptrådt her fra 1886 til utbruddet av andre verdenskrig i 1939, som Harriet Bosse, Karl Gerhard, Gösta Ekman, Inga Tidblad, Zarah Leander og Jussi Björling.

Välj rum

Mat & Dryck

Breakfast Area BW Hotel Gamla Teatern

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Bistron BW Hotel Gamla Teatern

Teaterbistron

I Teaterbistron kan du nyte god mat med hovedsakelig svenske smaker, men også en del internasjonale innslag. Råvarene er i stor grad hentet fra den Norrländs skoger og innsjøer.


Åpningstider:

Mandag-lørdag 17:00-21:00

Teaterbaren BW Hotel Gamla Teatern

Teaterbaren

Teaterbaren kan by på et nøye utvalgt sortiment av vin, øl og annet drikke som kan nytes i en av de komfortable lenestolene. Her serveres også den herlige frokostbuffeten for deg som hotellgjest, og afternoon tea på ettermiddagen.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Husdjur

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 300 SEK/booking. Kan kun bestilles direkte fra hotellet.


Parkering

Hotellet tilbyr avgiftsfri parkering i en garasje, med forbehold om ledige plasser. Det finnes også et kommunalt parkeringshus i nærheten, der du som hotellgjest kan parkere til redusert pris.


Övriga tjänster

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Badstue
  • Safe
  • WiFi
  • Konferansefasiliteter
  • Ismaskin
  • Gratis parkering
Relax hamam BW Hotel Gamla Teatern

Hamam & spa

I hotellets kjeller finner du en flislagt spaavdeling med to boblebad, badstue, omkledningsrom og dusjer. Her er det også en benk for hamambad og to behandlingsrom for massasje og andre spabehandlinger.

Relax entr BW Hotel Gamla Teatern

Relaxavdeling

I tilknytning til spaet finnes det også et harmonisk relaxområde med komfortable lenestoler i fløyel hvor du kan hvile mellom badene og vente på at det blir din tur i behandlingsrommet. Badekåper og håndklær kan lånes under besøket.

Gym BW Hotel Gamla Teatern

Treningsrom

I hotellets treningsrom kan hotellets gjester holde treningen ved like under oppholdet. Her finner du maskiner for både styrke- og kondisjonstrening.

Möten & Konferens

64

Hotellrum

7

Mötesrum

450

Biosittning

Best Western Hotel Gamla Teatern har syv ulike konferanselokaler, der et av dem er den gamle teatersalen som utgjør kjernen i byggets historie. Tre av lokalene er større saler, og de siste fire er mindre rom som passer for mindre konferanser eller møter med færre deltakere.

Konferensbokning

E-post: moa@gamlateatern.se

Telefon: +46 63 57 12 51

  • Salongen

    Number of personsMax 450 gäster
    Area306 m2

    Salongen er hotellets største konferanselokale. Her er scenen der en rekke store skuespillere har kastet glans over publikum i teatrets storhetstid. Sceneteppet er det originale sceneteppet fra 1902, designet av C.E Orhling. Her arrangeres det flere store konserter og forestillinger hvert år. Salongen egner seg for konferanser og store arrangementer med opptil 450 deltakere, og kan også brukes ved banketter og middager.

  • Ordensalen

    Number of personsMax 100 gäster
    Area112 m2

    Ordensalen er et hyggelig og romslig lokale med fleksibel møblering, som passer for store konferanser og møter.

  • Torget

    Number of personsMax 66 gäster
    Area66 m2

    Et mellomstort lokale, der navnet og utseendet går hånd i hånd. Veggene prydes av ulike husfasader som skaper følelsen av et torg. Lokalet har fleksibel møblering og egner seg for mellomstore konferanser.

Varför Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.