Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Hotel Noble House

Filminspirert hotell midt i Malmö

Velkommen til et filminspirert miljø der Miami, New York og Hongkong slår an tonen! Når du kommer inn i Best Western Plus Noble House, blir du møtt a v en stemningsfull og kreativ atmosfære i herlige farger, som minner om en storslått filminnspilling.

Rom med varme farger og stilige detaljer

Her kan du bo i både koselige standardrom og vakre deluxe-rom under takbjelkene i sjette etasje. Alle romme har svært komfortable senger og er innredet med et variert utvalg tapeter, kunst og tekstiler i varme farger. Hotellet har også tre familierom, som er inspirert av 80-tallsklassikerne Breakfast Club, Top Gun og Pretty in Pink.


Følg med både foran og bak kamera

I første etasje blir du møtt av en salong med komfortable sofaer og et fargerikt studio med mange spennende detaljer. Utforsk rekvisittlageret, innspillingsstudioet og produksjonsrommet, som også fungerer som konferanselokaler. Her er det også en Taverna, som bringer tankene til New Yorks filmdistrikt. Her kan du nyte sesongens retter – og ikke minst pizzaene som bringer tankene til Chicago.


Sentral beliggenhet i Malmö

Hotellet har en fantastisk beliggenhet i Malmö, bare et steinkast fra Lilla torg, med et mylder av restauranter og barer. Her har du kort vei til kultur, uteliv, shopping og grøntområder. For reisende som kommer med tog, er det bare en ti minutters spasertur til hotellet fra sentralstasjonen.

Kundevurderinger: 4,3/5 (2 855 anmeldelser)
Best Western Plus Hotel Noble House

Per Weijersgatan 6, 211 34 Malmö

Telefon: +46 40 6643000

E-post: info@hotelnoblehouse.se

Meeting Room Play

Gå på kino på hotellet!

For å ta hotellets konsept til neste nivå har et av møterommene blitt utformet som en ekte kinosal, med ikoniske filmplakater på veggene. Hit kan du ta med deg venner på en privat filmvisning og by på både gourmetpizza og kinosnacks!

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Noble House

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Taverna Noble House

Noble House Taverna


Avslappet og herlig restaurant som serverer pizza og sesongbaserte retter med lokale råvarer. Her kan du også stikke innom på fredagspilsen eller kose deg på «cozy hours» med en tapasplanke, tente lys og avslappet loungemusikk.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 350 SEK/booking.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i en privat oppvarmet garasje like nedenfor hotellet mot et gebyr. Det er dessverre ikke mulig å reservere plass.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Forretningssenter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ismaskin
 • Salong/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
 • Safe
Kids corner Noble House

Lekehjørne

For hotellets yngre gjester finnes det et kreativt og spennende lekehjørne å finne på sprell i. Her finner man leker og annet som barna kan ha det moro med!

Front Desk

Trene på Fitness24Seven

Akkurat nå flytter hotellet treningsstudioet og badstuen for å forbedre gjesteopplevelsen. Derfor kan du i løpet av januar, februar og mars trene på Fitness24Seven når du bor på hotellet.


Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon.

Møte & konferanse

137

Hotellrom

3

Møterom

65

Teater

Hotellet tilbyr tre kreative konferanserom med tilgang til et studio og en lobby for gruppearbeid og kaffepauser. Alle lokaler har eget klimaanlegg og moderne teknologi med mulighet for hybridmøter.

 • Act

  Number of personsMaks 65 gjester
  Area90 m2

  Act er et industriinspirert lokale med teglvegger, gulv i massiv eik og mørke stoler som skaper en moderne og fredfylt atmosfære. Fleksibel møblering og mulighet for leie av ekstra teknisk utstyr. Trådløs bildeoverføring via Barco Clickshare.

 • Edit

  Number of personsMaks 18 gjester
  Area16 m2

  Et kreativt møterom med fargerike møbler og korkvegg for å feste og få overblikk over ideer og forslag. Bord med hjul som enkelt kan flyttes for å skape frie overflater. Trådløs bildeoverføring gjennom Barco Clickshare, pluss kablet overføring.

 • Play

  Number of personsMaks 15 gjester
  Area18 m2

  I lokalet Play kan dere lene dere tilbake i komfortable lenestoler med praktiske sidebord for datamaskin eller notisblokk. Fleksibel møblering og mulighet til å sette inn ordinære konferansebord. Trådløs bildeoverføring via Barco Clickshare.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.