Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted

Stockholms eldste hotell

På Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted kan du oppleve Stockholm i en svunnen tid. Her blir du møtt av sjarmerende interiør preget av antikk innredning og flotte tapeter, og at det er høyt under taket. Hotellet har perfekt beliggenhet midt på Stureplan, med byens beste utvalg av restauranter, shopping og natteliv rett rundt hjørnet.

Opplev en ekte stockholmsleilighet

Hotellet har både moderne og eldre, gustavianske rom som alle er unikt innredet, men med komfortable senger, vakre møbler og gratis wifi som fellesnevner. De gustavianske rommene er rikt innredet med antikke gjenstander fra auksjoner i Stockholm. Her kan du velge mellom koselige enkeltrom, luksuriøse dobbeltrom med kakkelovn og badekar eller kanskje hotellsuiten med egen balkong, stor stue, privat badstue og badekar med løveføtter.


Bistro, brunsj og bar

Når det kommer til mat og drikke, har hotellet et svært generøst tilbud med inspirasjon fra særlig fransk matkultur. For eksempel tilbys både frokostbuffet, brunsj, ukens lunsj og fransk bistromiddag. I tillegg er det både en vinbar og en cocktailbar, der du kan nyte både nye og klassiske smaker. For jazzelskeren har hotellet også en jazzklubb der både lovende talenter og etablerte artister viser hva de kan på scenen.


I hjertet av Stockholm

Den pulserende bydelen Östermalm byr på alt fra restauranter fra hele verden til butikker i alle prisklasser. Her finner du både moderne og klassiske kafeer, godt besøkte nattklubber og luksuriøse markedshaller. Et klassisk innslag på Stureplan er den ikoniske soppen – en naturlig møteplass for sett alle som skal møtes i området.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1 898 anmeldelser)
Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted

Birger Jarlsgatan 21, 111 87 Stockholm

Telefon: +46 8 4635000

E-post: info@kungcarl.se

Smakfulle dråper historie

Hotel Kung Carl, WorldHotels Crafted har produsert sin egen punsj siden 1800-tallet. Den gang ble tønnene lagret under Slottet, og dagens etikett er et bilde av originalversjonen som er bevart på Spritmuseum på Djurgården i Stockholm. Velkommen til cocktailbaren for å smake!

Velg rom

Mat og drikke

Bistro La Belle Epoque Restaurant

Bistro La Belle Epoque

Hotellets restaurant har en leken meny inspirert av nordfranske smaker, med et særlig fokus på havet. Myke farger, fløyel og blomstermønstre gjør rommet ekstra hyggelig. Her kan du nyte dagens lunsj og middag à la carte på fransk vis.

Cocktailbar

Cocktailbar

Blant rosa marmor som skaper en fransk atmosfære, kan du nyte cocktails med innslag av historiske anekdoter – flere av dem inneholder hotellets egen punsj. Slå deg ned ved vindusbordet i baren og la blikket vandre over den glitrende stockholmskvelden til toner av vakker musikk.

A la carte breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Atrium/wine bar

Vinbar

Hvis du er ute etter et roligere sted for å bare snakke eller slappe av etter en lang dag, har hotellet også en vinbar. Her kan du sette deg ned i en av sofaene, koble til datamaskinen og avslutte arbeidsdagen med en enkel matbit.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom (Standard dobbeltrom) til en pris på 250 sek/natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet samarbeider med Q-park/Aimo park i Birger Jarlsgatan 51. Gå til hotellresepsjonen for betaling og instruksjoner. Forhåndsbestilling er ikke mulig. En ladestasjon er tilgjengelig.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Renseri
 • Safe
 • Konferansefasiliteter
 • WiFi
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Tilrettelagte fasiliteter
Gym

Minigym

I sjette etasje på hotellet ligger et mindre treningsstudio med utsikt over Stockholms hustak. Treningsstudioet har treningssykler, tredemøller, crosstrainere, frivekter, pilatesball og yogamatte.

Møte & konferanse

143

Hotellrom

5

Møterom

100

Teater

Konferanselokalene er lyse og har en adskilt beliggenhet i en representasjonssal fra slutten av 1800-tallet. Her kan man konferere blant stemningsfull stukkatur, kakkelovner og andre elegante innslag.


For større arrangementer er det mulig å åpne skyvedørene mellom Stureplan, Birger Jarlsgatan og Engelbrektsplan for å skape ett stort rom med plass til 100 personer i teateroppsett. Dette alternativet kan også leies som bankettsal.

Konferansebooking

E-post: info@kungcarl.se

Telefon: +46 84 63 50 00

 • Kungsgatan Teams Studio

  Number of personsMaks 63 gjester
  Area47 m2

  Stort og lyst rom med vinduer mot Kungsgatan. Fullt tilpasset hybridmøter med moderne teknologi, med to 75"-skjermer, to kameraer, bærbare mikrofoner og Teams-programvare.

 • Stureplan

  Number of personsMaks 35 gjester
  Area45 m2

  Et vakkert lokale med utsikt mot Stureplan og den ikoniske soppen, som man kan se fra rommets egen balkong. Egen lounge som vil være en utmerket foajé og samlingsplass i møtepausene.

 • Birger Jarlsgatan

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area37 m2

  Flott lokale med en åpen følelse og store vinduer. Passer til middels store møter.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som i tillegg til førsteklasses service tilbyr noe unikt når det gjelder arkitektur, design, kunst eller musikk.