Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Kom Hotel Stockholm

Moderne hotell med stort hjerte

På Best Western Kom Hotel Stockholm bor du sentralt i Stockholm sentrum med kort avstand til det meste. Hotellet er et rimelig alternativ for deg som vil bo midt i byen, og samtidig komfortabelt, funksjonelt og i en unik atmosfære. Hotellet drives av en ideell forening og sørger for at både du som gjest, og i forlengelsen av dette også ungdommene i samfunnet, en fantastisk opplevelse.

Hyggelige rom

Hotellet tilbyr flere typer rom for forskjellige ønsker og behov. Her kan du velge mellom enkeltrom, dobbeltrom og familierom i forskjellige størrelser og utførelser. Uansett romtype kan du alltid forvente et rom med alt du trenger. Alle rommene har gratis Wi-Fi, TV med Chromecast, og Bluetooth-høyttalere.


På hotellet

På dette svanemerkede hotellet er miljø og samfunnsansvar viktig. Derfor klimakompenseres alle konferansegjester gjennom Atmoz, og pengene går til et prosjekt som jobber med vindenergi i India.


Hvis du liker å trene og setter pris på et velutstyrt treningsstudio, blir du ikke skuffet av utvalget på dette hotellet. Her finner du det meste du trenger for en god treningsøkt. I tillegg til treningsstudio finner du også badstue, lobbybar, frokostsal og en kafé som serverer enkle retter og bakverk.


Stockholm sentrum

Best Western Kom Hotel Stockholm ligger midt i Stockholm sentrum, ved Drottninggatan og i nærheten av både Hötorget og Stureplan. Herfra er det kort avstand til det meste du kan se, gjøre og oppleve i hovedstaden. I tillegg er området fullt av restauranter, kafeer, butikker og mye annet spennende.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1 252 anmeldelser)
Best Western Kom Hotel Stockholm

Döbelnsgatan 17, 11140 Stockholm

Telefon: +46 8 412 23 00

E-post: info@komhotel.se

En unik hotelleier

Best Western Kom Hotel er unikt fordi det helt siden starten har vært eid og drevet av den ideelle ungdomsforeningen KFUM Central. Alt overskudd fra driften går til foreningens arbeid, først og fremst for ungdom innen idrett, kultur, leiraktiviteter, integrering samt fysisk og psykisk helse.


KFUM Central eier også Hotel Giò, BW Signature Collection.

Velg rom

Mat og drikke

Rose Café

Rose Café

Via heis fra hotellet kommer du til Rose Café, som serverer et deilig utvalg av tradisjonelle kaféretter. Her finner du store smørbrød, salater, supper og enklere varme retter. I tillegg tilbyr kafeen forskjellige bakverk og naturligvis kaffe, te og annen drikke.


I jule- og sommerferien er kafeen stengt.

KomHotel Frukost

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på enkelte rom mot en kostnad på 250 SEK per natt. Kontakt hotellet.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i innendørs garasje ( maksimal høyde 190 cm) for 300 SEK/døgn. Må forhåndsbestilles, kontakt hotellet.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Treningsstudio
 • Garderobe
 • Døgnåpen resepsjon
 • Renseri
 • Sen utsjekk
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Forretningssenter
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Konferansefasiliteter
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Ismaskin
Gym BW Kom Hotel

Stockholms største treningsstudio

På dette hotellet får du tilgang til hele to etasjer med kardiomaskiner, styrketreningsmaskiner, manualer, stenger, kettlebells og alt annet du trenger for en god treningsøkt.

Møte & konferanse

143

Hotellrom

10

Møterom

100

Teater

Best Western Kom Hotel Stockholm tilbyr ti konferanserom for forskjellige typer møter og arrangementer. I tillegg kan du bestille hotellets egen idrettshall for små og store grupper for å kjøre en treningsøkt sammen med en utdannet PT.


Alle konferansegjester klimakompenseres via Atmoz. Pengene går til et prosjekt som arbeider med solenergi i India.

Konferansebooking

E-post: konferens@komhotel.se

Telefon: +468 412 23 50

 • Brunkeberg

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area88 m2

  Hotellets største konferanserom med fleksibel møblering og med en praktisk talerstol i front. Mye dagslys takket være både vanlige vinduer og takvinduer.

 • Sture

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area60 m2

  Et stort konferanserom med fleksibel møblering med en praktisk talerstol i front, og tilgang til konferanselounge som er praktisk ved ankomstregistrering og pauser.

 • Birger

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area60 m2

  Et stort lokale med mulighet for forskjellige oppsett og med en praktisk talerstol i front. Lyst interiør og godt med dagslys.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.