Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Time Hotel

En fredelig oase i Stockholm

Best Western Plus Time Hotel har en sentral, men også svært rolig beliggenhet der du kan senke skuldrene og finne roen etter en begivenhetsrik dag i Stockholms myldrende gater. Hotellets interiør er preget av vakre farger, flotte mønstre og gjennomtenkte detaljer som sammen skaper en varm og innbydende atmosfære.

Harmoniske rom
Hotellet byr på lyse og innbydende rom som er smakfullt innredet med tekstiler i vakre farger. For komfortens skyld har alle rommene varmekabler på badet, og mange av rommene har også en egen fransk balkong. Hotellets suite har i tillegg en egen terrasse der du kan slå deg ned og nyte utsikten over Stockholms tak.


Hotellets signatur

Når du kommer inn i hotellet, blir du møtt av en innbydende lobby med komfortable sofaer, myke puter og hele ti meters takhøyde. Her strømmer lyset inn fra flere retninger, som sammen med den fantastiske takhøyden skaper et storslått rom. I samme etasje ligger hotellets frokostsal, der hotellets gjester kan velge og vrake i en generøs og velsmakende frokostbuffet. I underetasjen finner du hotellets badstue og relaxavdeling, som er inkludert for deg som gjest – du bare booker tid i resepsjonen.


Vakre Vasastan

I denne delen av hovedstaden finnes det meste man kan tenke seg å ville gjøre og oppleve under besøket i Stockholm. Her kan du gå på kino, restauranter, butikker, kaféer, gallerier og museer og besøke byens grønne lunger. Et steinkast fra hotellet ligger for eksempel den vakre Hagaparken, med Brunnsviken, Haga Slott og mange naturskjønne turveier.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1 522 anmeldelser)
Best Western Plus Time Hotel

Vanadisvägen 12, 113 46 Stockholm

Telefon: +46 854 547300

E-post: info@timehotel.se

BEST WESTERN PLUS Time Hotel

Kunstverket i lobbyen

I hotellets lobby kan du se dette fem meter høye kunstverket laget av kunstneren Ninni Ahlsell. Verket består av 60 mindre malerier med mønstre inspirert av hotelleierens mors sarier, og er en hyllest til familiens indiske opprinnelse.

Velg rom

Mat og drikke

Frukost

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Under hotellet ligger en garasje drevet av Aimo park. Som hotellgjest kan du kjøpe billetter i resepsjonen til bestemte tider, og ut over disse kan du anvende automaten i garasjen. Kontakt hotellet for mer informasjon.


Øvrige tjenester

 • Forretningssenter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Ismaskin
 • Salong/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Safe
Relax

Badstue & Relaxavdeling

En trapp ned fra lobbyen finner du hotellets relaxavdeling med badstue. Her kan du nyte en stille stund alene eller sammen med venner, familie eller kolleger. Ved booking får dere hele avdelingen for dere selv.

Møte & konferanse

144

Hotellrom

2

Møterom

73

Teater

Hotellet tilbyr to lokaler som passer til ulike typer møter og arrangementer. Begge lokalene er utstyrt med den nyeste teknologien, og det største av dem har også et kaféområde i umiddelbar nærhet.

Konferansebooking

E-post: info@timehotel.se

Telefon: 08-545 473 00

 • Talk Room

  Number of personsMaks 73 gjester
  Area75 m2

  Et fleksibelt, stort og lyst lokale som egner seg for konferanser, presentasjoner, foredrag eller kanskje et herlig frokostmøte. Separat kaféområde i tilknytning til lokalene.

 • Time Room

  Number of personsMaks 12 gjester
  Area21 m2

  Et mindre møterom som egner seg for møter som intervjuer, gruppearbeid eller budsjett- og planleggingsmøter.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.