Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Halland

Information

Resepsjonens åpningstider: man-lør 7-23, søndag: 7-15. Hvis du planlegger å ankomme etter stengetid - vennligst kontakt hotellet i god tid for å få hjelp.

Funkishotell sentralt i Kungsbacka

Midt i den lille byen Kungsbacka ligger hyggelige Best Western Hotel Halland. Her kan du nyte det roligere tempoet, men også ta turen til Göteborg, Liseberg og Svenska Mässan på bare 20 minutter – togstasjonen ligger tvers over gaten fra hotellet. Hotellet har en godt besøkt restaurant, rom som flørter med 60-tallet og et lyst konferanseområde på gateplan.

Rommene

Sjekk inn på et av hotellets 77 rom. Velg mellom enkeltrom, dobbeltrom eller familierom. Hvert hotellrom er utrustet med komfortable senger og Lava Invites TV – en hypermoderne TV-løsning med et internasjonalt tilbud av kanaler, og selvfølgelig wifi.


Mat og trening

I hotellets restaurant RUM35 kan du spise deg god og mett – og den er åpen hele dagen. Om morgenen kan du velge og vrake i en stor frokostbuffet, som er inkludert for alle som bor på hotellet. Senere serveres dagens lunsj, og til middag kan du velge fra en velkomponert meny.


Som gjest på hotellet får du fri tilgang til et treningsstudio i nærheten: velutstyrte og moderne Nordic Wellness. For deg som liker å legge ut på en løpetur, finnes det mange flotte joggeløyper i Kungsbacka. I tillegg kan du spille dart eller et slag biljard på hotellet (mot et tillegg).


Konferanse nær Göteborg

Konferanserommene er lyse og freshe og kan tilpasses dine behov. Her finnes det både grupperom til mindre samlinger og større rom for opptil 140 konferansegjester.


Ting å gjøre i Kungsbacka

Kungsbacka har blant annet et sjarmerende sentrum med brostein og unike butikker. Eller kanskje du er klar for litt shopping, og vil jakte på røverkjøp på Hede Fashion Outlet? Hvis du skal på Kungsmässan, er Best Western Hotel Halland et supert utgangspunkt, med beliggenhet bare noen få minutter unna messen. Hvis du vil tilbringe dagen på golfbanen, kan du velge mellom hele seks klubber innen ti minutters avstand. Og hvis storbyen lokker, kan du la bilen stå på hotellets gratis parkering – så er du fremme i Göteborg på 20 minutter.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 649 anmeldelser)
Best Western Hotel Halland

Storgatan 35, 43432 Kungsbacka

Telefon: +46 30 07 75 30

E-post: info@hotellhalland.se

Best Western Halland Lobby Lounge

En flørt med 60-tallet

På Best Western Hotel Halland er hotellrommene innredet i en nordisk funkisstil som oser 60-tallet. Gå på oppdagelsesferd på hotellet, så finner du kunst av både Andy Warhol, Keith Haring og Roy Lichtenstein på veggene både i lobbyen og i de fleste hotellrommene.

Velg rom

Mat og drikke

Best Western Halland Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Halland Restaurant

Rum 35

I hotellets restaurant RUM35 kan du nyte alle dagens måltider: frokost, lunsj og middag. Restauranten står også for konferansemåltider og andre festligheter. Maten henter inspirasjon fra alle verdenshjørner. Restauranten er stolt over den høye kvaliteten på råvarene, som er både økologiske og Fairtrade.

Best Western Halland Restaurant Bar

Bar

I restauranten er det også en hyggelig bar der du kan bestille drinker, vin, øl og alkoholfri drikke.

Best Western Halland Outdoor Seating

Uteservering

I årets varmere måneder kan du slå deg ned på restaurantens koselige uteservering med noe godt å drikke eller bite i.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Hunder er tillatt. En hund 250 SEK per opphold. To hunder 400 SEK per opphold.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har gratis parkering, avhengig av tilgjengelighet, ved siden av bygningen. Her finnes det også to ladepunkter for elbil. Parkeringstillatelse hentes i resepsjonen. Hvis det er fullt på hotellets parkeringsplasser, finnes det også betalt parkering i nærheten. Spør i resepsjonen, så viser de vei.


Øvrige tjenester

 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Bagasjeoppbevaring
 • Forretningssenter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Restaurant
 • Skopussemaskin
 • Badstue
 • Resepsjonens åpningstider: mandag-lørdag 07.00-23.00, søndag: 07.00-15.00. Hvis du planlegger å ankomme etter stengetid - vennligst kontakt hotellet i god tid for å få hjelp
Best Western Halland Sauna Relax

Badstue & relaxavdeling

Velkommen til å lene deg tilbake i varmen i hotellets badstue og relaxavdeling.

Best Western Halland Pooltable Playroom

Biljard

Velkommen til spillrommet med biljardbord og komfortable lenestoler. (Mot et tillegg.)

Møte & konferanse

77

Hotellrom

5

Møterom

140

Teater

Hotellets lyse møterom ligger på gateplan. Lokalene Vallda og Sandö kan brukes som et stort lokale, eller adskilles med en lydisolert foldevegg. Lokalet Gottskär kan omgjøres til to mindre grupperom/møterom. De store variasjonsmulighetene gjør at hotellets møtelokaler passer perfekt for alt fra mindre messer til møter, middagsselskaper, forestillinger eller andre arrangementer med ett eller flere rom.

Konferansebooking

E-post: info@hotellhalland.se

Telefon: 0300-775 30

 • Vallda

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area80 m2

  Et stort lokale med plass til opptil 100 personer. Perfekt for større konferanser og foredrag. Dette lokalet har et lydanlegg installert.

 • Gottskär

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area50 m2

  Gottskär passer for mellomstore møter. Et lyst rom med mange vinduer.

 • Sandö

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area50 m2

  Et lyst rom med store gulv-til-tak-vinduer. Perfekt for middels store møter eller foredrag.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.