Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Bentleys

Cityhotell i Stockholms hovedgate

Best Western Hotel Bentleys er hotellet for deg som vil se så mye som mulig av Stockholm under oppholdet. Her bor du nemlig i Sveriges mest populære gågate – Drottninggatan! I tillegg har du gangavstand til både Sergels torg og Kungsträdgården – og alt imellom. Velkommen til å oppleve hovedstaden fra sin beste side!

Rom i ny-gustaviansk stil

Selve bygningen hotellet ligger i, ble oppført i 1908. I 2010 ble det gjort en større ombygning av den indre konstruksjonen. Interiøret er preget av ny-gustavianske elementer fra byggeåret med takstukkatur, krystallysekroner og tidstypiske som antikkhvitt, kongeblått og rosa. Hotellet har 119 vakkert innredede rom fordelt på seks etasjer. Rommene har antikkhvite møbler og klassisk tapet i tråd med den ny-gustavianske stilen, men også moderne innslag som komfortable kvalitetssenger og bad med varmekabler.


Frokostbuffet i bakgården

Når du våkner på Best Western Hotel Bentleys, venter en hyggelig frokostbuffet i hotellets innglassede bakgård – en rolig og herlig oase med en takhøyde på 17 meter, dekket av et glasstak på 200 kvadratmeter. Der kan du også sette deg ned med noe godt å drikke om ettermiddagen og kvelden. Her finner du også hotellets lobby og resepsjon.  


Hovedstadens hjerte

Drottninggatan strekker seg helt fra Sagerska palasset ved Riksdagen opp til Observatorielunden i Vasastan. Langs gaten er det et nesten uendelig utvalg butikker, restauranter og kafeer å besøke og utforske. I tillegg er det mange attraksjoner i sentrum, som Stockholms rådhus, Det kongelige slott, Avicii Museum og kultursenteret Space Stockholm.

Kundevurderinger: 4,1/5 (1 793 anmeldelser)
Best Western Hotel Bentleys

Drottninggatan 77, 111 60 Stockholm

Telefon: +46 8 14 13 95

E-post: info@bentleys.se

Et historisk hjem

Selv om dagens hotellbygg sto ferdig på 1900-tallet, har selve byggingen røtter tilbake til 1700-tallet. I datidens bygning ble den allsidige forfatteren og komponisten Carl Jonas Love Almqvist født. Hold utkikk etter dette skiltet ved hotellinngangen!

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Buffe

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering. Nærmeste parkering er Aimo park ved Wallinggatan 10.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Renseri
  • Ekspress innsjekking
  • Ekspress utsjekking
  • Salong/bar
  • Safe

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.